Şimdi Ara

pc özelliklerim AoC kaldırır mı? resim geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben windows xp kullanıyorum. Kırmızı ile etrafını çizdiğim yerler AoC oynamak için yetmiyormu?

burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terry277 -- 5 Aralık 2008; 22:21:47 >

• sen hepsini geçmişsin testlerin sadece sürücülerini(ses,görüntü) update etmen(yapmazsanda oyun çalışır ama en iyi performans ve hatasız oynamak için sürücülerinin en yeni sürümlerini yüklemen en iyisi) ve directx in yeni versiyonunu yüklemen gerekir ordada analizin bir parçası değildir sadece bilginize verilmiştir yazıyor zaten

bu arada bende xp(sp3) kullanıyorum oyun vistayı bilemem ama xp de iyi çalışıyor sürücülerim güncel herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowsong

sen hepsini geçmişsin testlerin sadece sürücülerini(ses,görüntü) update etmen(yapmazsanda oyun çalışır ama en iyi performans ve hatasız oynamak için sürücülerinin en yeni sürümlerini yüklemen en iyisi) ve directx in yeni versiyonunu yüklemen gerekir ordada analizin bir parçası değildir sadece bilginize verilmiştir yazıyor zaten

bu arada bende xp(sp3) kullanıyorum oyun vistayı bilemem ama xp de iyi çalışıyor sürücülerim güncel herhangi bir sorunla karşılaşmadım

peki directx in yeni versiyonunu nerden bulabilirim?
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=886acb56-c91a-4a8e-8bb8-9f20f1244a8e buradan indirebilirsin indirdikten sonra bir dosya oluşturacaksın indirdiğin directx e tıklayınca sana nereye açılsın diye sorucak sende oluşturduğun dosyayı göstericeksin sonra çıkarma islemi bitincede DXSETUP veya DXSETUP.exe isimli çalıştırılabilir dosyaya tıklayacaksın ve kurucak kurduktan sonra directx güncelleşmiş olucak ilk başta oluşturduğun dosyayı ve içindekileri silebilirsin artık ihtiyacın kalmıyacak

• Ses ve görüntü sürücülerimi nasıl update edebilirim?
  • catalyst control centerdan ekran kartı sürücüsünü update edebilirsin.orda check for update yazar ona bascan. en son sürümü 8.11 idi.ses sürücüsünü değiştirmesende olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 6 Aralık 2008; 12:39:00 >
  • Arkadaşlar yeni bir başlık açıpta forumu kirletmek istemedim.Size zahmet birde şu sistemin kaldırıp kaldırmayacağı konusunda beni aydınlatırmısınız:
    -intelel c2duo e8400 3.00 ghz 1333 mhz
    -Palit HD4870 1 GB Ekran Kartı(soğutuculu)
    -Kingston Dual 4 GB DDR2-1066 Hyperx Bellek
    -Gigabyte EP45-DS3L S.775 INTEL Anakart
    -Xp sp3 yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 14 Ocak 2009; 23:25:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en son ayarlarda cok cok rahat şekilde oynarsın sistemin çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

en son ayarlarda cok cok rahat şekilde oynarsın sistemin çok güzel

Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar benimde işlemci ram anakart falan iyide ekran kartından şüpheliyim check ettim oyunu oynayabiliriyorum ama ATI Radeon HD 3400 Series ekran kartıyla ne kadar akıcı oynanır oyun
  • sen ati HDserisinden endişe ediyorsan ne diyim bilmiyorum. Ben şu an X1950 ile gayet akıcı oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.