Şimdi Ara

Pc özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle bu konunun yeri burasi bilmiyorum yanlis yerse kusura bakmayin assassin's creed 4 indircem de dosyanın boyutu yüksek bilgisayar kaldirir mi emin olmadim şu ana kadar %90 bütün oyunlari low da oynadim :

benim sistemim: Amd radeon 7670m 1t hard disk 6gb ram win8 intel core 1.5 işlemci 2.5 ghz

Minumum
    İşletim Sistemi: Windows Vista SP veya Win 7 SP veya Win 8 (32 ve 64 bit versiyonları)
    Sadece 64 bit işletim sistemleri desteklenmektedir
    İşlemci: İntel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHZ veya AMD Athlon 2 X4 620 @ 2.6GHZ
    RAM: 2GB
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870 (512 MB VRAM modeli)
    Sabit Disk: 30 GB boş alan

Önerilen
    İşletim Sistemi: Windows Vista SP veya Win 7 SP veya Win 8 (32 ve 64 bit versiyonları)
    İşlemci: İntel Core i5 2400S @ 2.5 GHZ veya AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHZ ya da daha iyisi
    RAM: 4GB ya da daha iyisi
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (1024 MB VRAM modeli)

sizce bu bilgisayar bu oyunu kaldirir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gecenin-Öfkesi -- 21 Kasım 2013; 21:17:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gecenin-Öfkesi

öncelikle bu konunun yeri burasi bilmiyorum yanlis yerse kusura bakmayin assassin's creed 4 indircem de dosyanın boyutu yüksek bilgisayar kaldirir mi emin olmadim şu ana kadar %90 bütün oyunlari low da oynadim :

benim sistemim: Amd radeon 7670m 1t hard disk 6gb ram win8 intel core 1.5 işlemci 2.5 ghz

Minumum
    İşlemci: İntel Core2Quad Q8400 @ 2.6GHZ veya AMD Athlon 2 X4 620 @ 2.6GHZ
    RAM: 2GB
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870 (512 MB VRAM modeli)

Önerilen
    İşlemci: İntel Core i5 2400S @ 2.5 GHZ veya AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHZ ya da daha iyisi
    RAM: 4GB ya da daha iyisi
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (1024 MB VRAM modeli)

sizce bu bilgisayar bu oyunu kaldirir mi

eğer işlemcin amd a10 olsaydı med-high arası açardı ama low-med arası oynayabilirsin(ısınmazsa)

• yani low da tahminen kaç fps olur
  • quote:

yani low da tahminen kaç fps olur

fps veremem ama 30 altına düşmez
  • sagolun hocam yarin indirmeye başlarsak 23 gb 1 haftaya indiririm
  • quote:

sagolun hocam yarin indirmeye başlarsak 23 gb 1 haftaya indiririm

ben call of duty ghostsu 1 haftada indirdim :D
  • şu an gta 4 indiriyorum 3 gün var diyor hocam ghost nasil serinin diğer oyunlari kadar güzel mi daha henüz oynamadim da güzelse benim bilgisayar kaldirir mi
  • quote:

şu an gta 4 indiriyorum 3 gün var diyor hocam ghost nasil serinin diğer oyunlari kadar güzel mi daha henüz oynamadim da güzelse benim bilgisayar kaldirir mi

imzamdaki masaüstü pc med-high kaldırıyor hbao+ diye bir olay var oyunda onu açınca ölüyor oyun zaten onu kapatınca highta açılıyor sizin bilgisayar low-med açar oynanır oyun. fakat ısınma olmazsa ısınma oldumu laptop ölüveriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.