Şimdi Ara

PC OYUNCUSU KONSOLDA FPS OYUNLARINA ALIŞMA SÜRESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yıllardır pc oyuncusuyum. Cod tarzı oyunlarda klavye ve mause ile çok iyi oyuncuyum. Fakat PS4 satın almış durumdayım. ve hayatımda hiç fps oyunlarını joistick ile oynamadım. ps4 oyun fiyatlarını biliyorsunuz çok uçuk o yüzden hemen alıp pişman olmak istemiyorum. Size sormak istedim yıllardır klavye mause'a alışmış biri savaş oyununu joistick ile oynayabilir mi alışması çok zor olurmu? (daha nişan alma ayarının nasıl yapıldığını bile bilmiyorum)

• max 1 ay'da alisirsin. Ayrica free to play blacklight oyunun indirin psn'den onun uzerinden alismaya bakin
  • Ben yıllardır hep PC de oynadım. Sonra konsola geçince bf4 almıştım. Alışmak için singleplayerla başladım. Daha ilk görevi bitirmeden, tamam ben alıştım diyerek multiplayera daldım.
    Yanı bir gün bile sürmedi. Ama insandan insana değişiyor. Kardeşlike ucuz sec hesap alabilirsiniz denemek için. Sonra kararını zaten kendin verirsin.
  • 2-3 haftaya tam olarak alışırsın hocam ondan sonra da pc garip gelmeye başlar yani artık ps oyuncusu olmuşsundur
  • Sağolun beyler... Biraz olsun şüphelerim gitti. Oyunları alır almaz alışmaya çalışacağım. Burayı editlerim daha sonra.
  • Hocam 1-2 haftanı alır ilk başlarda hafif zorlanıcaksın malum. Bence COD Ghost al şuanda ucuzdur zaten ilk başlarda sıkılıcaksın sürekli oleceksin ama tam bir antreman oyunudur bana göre yeni başlayan herkeze tavsiye etmişimdir hepside olumlu sonuç aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Sağolun beyler... Biraz olsun şüphelerim gitti. Oyunları alır almaz alışmaya çalışacağım. Burayı editlerim daha sonra.

Hocam alalı 2 hafta oldu bf4 PE oynuyorum. İlk 3-4 gün sinir olursun ama sonrası cidden rahat ve inanılmaz zevkli geliyor. Bf4 ise tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken ikinci bir monitorde
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Max 1 ay hocam sonra mouse eline almazsın o fpsde vuruş hissi kolun titremesinden sonra
  • Fare gibisi yok maalesef.

• Ben her zaman hem konsol hem PC sahibi biri olmuşumdur ona rağmen bazen PC de bir oyun oynuyorum ve uzun süre konsola dönmüyorum diyelim, o zaman bile bazen alışmadığım oluyor ilk başta ama ne 1 ayı bir kaç gün içinde alışırsınız direk olarak. Mouse tabi ki daha iyi bir seçenek olabilir ama ben konsolda oyun oynarken hiç bir zaman mouse aramıyorum. Kısacası öyle dert edeceğiniz alışamadım diyeceğiniz bir durum hiç bir şekilde yok.
  • Ortalama 1 hafta ben 3 günde alışmıştım ama daha önce hiç oynamadiysaniz 1 hafta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.