Şimdi Ara

pc osilaskop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vay be adamların yaptığı osillascopa bakın
    http://kudelsko.free.fr/
    Oscilloscope pour PC ye basın

varmı arkadaşlar elinizde benzer örnekler_?

• kardeş o osiloskopun özellikleri ne ben tam anlayamadımda
  • beyler bende bişiler anlamadım yaww. usb filan bahsetmiş . anlayan varsa bizede anlatsın
  • Ben de ses kartımı osiloskop olarak kullanıyorum. Şu başlıktaki "PC" ibaresini "Bilgisayar" ile değiştirelim, ben de buraya koyayım resimleri ve programı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumra

Ben de ses kartımı osiloskop olarak kullanıyorum. Şu başlıktaki "PC" ibaresini "Bilgisayar" ile değiştirelim, ben de buraya koyayım resimleri ve programı.

nassı yane? anlatırsan sevinirim aklıma yatarsa hemen bi ses kartı alırım onboard ses kartıyla olmaz heralde
  • arkadaşlar nasıl yapıyosunuz hakkaten.. linkteki acıklamalra dilim yetmedi
    merak ettim şu işi
  • ses kartının osilaskop olarak kullanılabildiği filan bahsediliyor . ama efsane gibi . işte kimisi DC ölçüyor Ac ölçmüyor diyor. ama resimlere bakılırsa adamlar çatır çatır yapmışlar ,

tumra hocam şu olayı bi anlat forumda da , çok maliyetli değilse bizde yapalım bu osilaskoplardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maliyeti çok fazla değil. Hatta ben şahsen 5YTL'ye bitirdim bu işi. Bilgisayarı hem işaret kaynağı olarak hem de osiloskop olarak kullanıyorsunuz. Ayrıntıları anlatmak için tek istediğim şu başlığı Bilgisayar Osiloskop şeklinde değiştirmenizdir. Arkasından kullandığım program, bağlantılar, ayarlar, ekran görüntüleri, PIC programlarkenki veri akışı izlemesi vs. buraya koyarım. *
  • Ben bu osiloskopu liseye giderken atelye derslerinde TV tamiratı için kullanıyordum.uzun zaman oldu kullanmayalı.Eğlenceli bi makine.Güzel çalışma yapmışlar
  • quote:

Maliyeti çok fazla değil. Hatta ben şahsen 5YTL'ye bitirdim bu işi. Bilgisayarı hem işaret kaynağı olarak hem de osiloskop olarak kullanıyorsunuz. Ayrıntıları anlatmak için tek istediğim şu başlığı Bilgisayar Osiloskop şeklinde değiştirmenizdir. Arkasından kullandığım program, bağlantılar, ayarlar, ekran görüntüleri, PIC programlarkenki veri akışı izlemesi vs. buraya koyarım. *

tumra kardeşim, başlığı değiştirmek o kadar önemli mi? çok merak ettim projeni lütfen bu bilgileri bizimle paylaş. ya da başka bir başlık altında aç bence buna değer. merakla bekliyoruz.
  • Arkadaslar madem bu konuyla ilgilisiniz benim daha önce bilgisayarıma depoladıgım iki tane bilgisayar osiloskobun bilgilerini sizin kullanımınıza sunayım...

bunların denemesini yapmadım..Zaten pek de zametli değil...İyi günler dilerim...

http://www.hemen_paylas.com/download/586273/osiloskop.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanmj -- 27 Nisan 2006; 16:48:58 >
  • ses kartıda sonuçta analog giriş alıyor. Ama burda ses kartı önemli benim bildiğim giriş 0-2 V arası. Bir ara yapmaya çalışmıştım ama vazgeçtim . Bu voltlar arası analog giriş sesmiş gibi ses programı tarafından ya da bunun için hazırlanan bir program tarafından çiziliyor. Çok iş görmez sanırım ama yinede pratik işler için uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boreas -- 27 Nisan 2006; 17:14:55 >
  • denemekte fayda var
  • konu açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sberkil -- 28 Nisan 2006; 2:05:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.