Hayırlı günler arkadaşlar, PC yenileyeceğim.Max 1300 tl limit var. PRO2000 nasıl bir markadır güvenilirmi , sorun yaratırmı , yada sizin önereeğiniz bir PC varmı.Toplama olmazsa sevinirim. RAM 8 gb olacak birde işlemcisi hızlı olursa sevinirim yani performans istiyorum.
Hayırlı günler arkadaşlar, PC yenileyeceğim.Max 1300 tl limit var. PRO2000 nasıl bir markadır güvenilirmi , sorun yaratırmı , yada sizin önereeğiniz bir PC varmı.Toplama olmazsa sevinirim. RAM 8 gb olacak birde işlemcisi hızlı olursa sevinirim yani performans istiyorum.
bence hazir pc alacagina toplama pc al 3-4 kat fazla performans alirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: yuri_78
Toplama pc ye neden soğuk baktığını bilmiyorum ancak sana şöyle söyleyeyim hazır bir bilgisayarı 1000 tl ye aldığında aynı özellikteki toplama bilgisayarı tek bi yerden bile toplasan 750 tl ye toplama şansın olabilir.
Bu yüzden en güzeli toplama bilgisayar.. Hem daha ucuz hem daha performanslı olur. Garantiyle ilgili şüphen varsa eğer aldığın bütün parçaların ayrı ayrı garantisi olucak. Düşünmeden toplama bilgisayar derim