Şimdi Ara

pc nasıl olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pc kasam elime geçtiğinde 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve 1.80 ghz intelcore i3 vardı. şimdi rem ve ekran kartı aldım işlemci aynı kaldı
    ram 4gb
    ekran kartı 2gb amd hdmı girişli 3 boyutlu
    işlemci 1.80ghz sizce iyi mi
    her türlü oyunu kaldırabilir mi
    yardım pls

• Ekran kartının modeli nedir?
  • amd readon 6670 3d hdmı girişli 2gb
  • Ekran kartın ortalama bir kart, her oyunu açar fakat full ayarlarda oynayamazsın (tabi oyununa göre değişir) Ben işlemcini kesinlikle değiştirmeni öneririm çalışma frekansı çok düşük. Onun dışında orta bir sistem.
  • quote:

Ekran kartın ortalama bir kart, her oyunu açar fakat full ayarlarda oynayamazsın (tabi oyununa göre değişir) Ben işlemcini kesinlikle değiştirmeni öneririm çalışma frekansı çok düşük. Onun dışında orta bir sistem.

teşekkürler kardeşim napalım elimizde kaldı garantisi yopk galiba pakedinde falan aldım ama içinde kağıt yok :ss değiştirme taraftarıyım ama napıcam bilemiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordragor

quote:

Ekran kartın ortalama bir kart, her oyunu açar fakat full ayarlarda oynayamazsın (tabi oyununa göre değişir) Ben işlemcini kesinlikle değiştirmeni öneririm çalışma frekansı çok düşük. Onun dışında orta bir sistem.

teşekkürler kardeşim napalım elimizde kaldı garantisi yopk galiba pakedinde falan aldım ama içinde kağıt yok :ss değiştirme taraftarıyım ama napıcam bilemiyorum :(

Bu tip bir işlemci işini fazlasıyla görecektir

http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-ad560kwohjbox-a8-5600k-soket-fm2-36ghz-4mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=64938

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.