Şimdi Ara

PC Mikrofon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi forumlar herkese,

    Skype/Discord kullanımı için masaüstü mikrofonu almayı düşünüyorum. Kulaklık tipi bir şey istemiyorum belirteyim. Bütçe olarak da maksimum 60-70 TL arası bir mikrofon önerebilir misiniz ?



  • Performansını bilmiyorum. Çok üst düzey birşey istemediğinizde belli, ben bunu alacağım şahsen masamın üzerinde olması bana kesinlikle keyif verecektir. Markası itibariyle güven duyduğum bir marka ve daha düşük segment 1-2 mikrofonlarını biliyorum gayet yeterliydi buna bakabilirsiniz hocam.

    http://www.vatanbilgisayar.com/20111-elvii-masa-mikrofonu.html#genel-bakis
  • Hocam sizce bunu mu almalıyım yoksa 41 TL'lik olan modelini mi ? İki model arasında kaldım, daha kaliteli olanlar amazon/ebay'de uygun fiyata var fakat teslimat süresi çok uzun malum.
  • macgdestor kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihazın fonksiyonu kapasitesi amacı belli... Yani pro kayıt falan girilmeyecek canlı yayın falan yapmayacaksınız, işte eş dost arkadaş skype ts felan kullanacaksınız benim gibi anladığım kadarıyla. O zaman bu ideal 20 TL atla deve değil masanın üzerinde şık durur en azından. Benim nacizane görüşüm budur. Hocam ayrıca yurtdışı alışverişi ya çok uygun fiyatlı olmalı, ya da bulunmaz olmalı diğer türlü bir manası kalmıyor. Şahsen ben mikrofon almaya heveslenmişim istiyorum kardeşim bunu. Onu gidip almalıyım. Sipariş verecemde 15-30 gün arası onu bekleyeceğim ölme eşşeğim ölme. Düşünmeyin bence gidin alın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.