Şimdi Ara

PC Mİ XBOX MU PS3 MÜ KARARSIZIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps3 mü alayım xbox mu pc mi çok kararsızım bu yaz 1.300 civarı bütçem var.eğer ki pc alırsam hd 7850 işlemci olarak fx 6300 ona uygun anakart ve uygun soğutucu vs vs 1.250Tlcik tuttu neredeyse paramın tamamı gidiyor değer mi değmez mi kararsızım ps3 ve ya xbox alırsam full hd ekran var kocaman aslında alırım ama aile durumu var birde ben biraz oyun bağımlısıyım aile yüzünden en fazla 1 saat takılabilirim orada pcnin ekranına taksam çıkart tak yalama olucak 1 tane hdmı girişi var zaten büyük bir çıkmazdayım yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3benekli -- 7 Nisan 2013; 15:39:20 >

• hocam ps4 ve xbox720 bir ylıa kalmaz çıkacak.hatta gamespotta bu konsollar için üretilmeye başlanan oyunlar bile yayınlanmaya başladı.ayrıca ps4 ekran kartı olarak 7850 işlemci olarakta sekiz çekirdekli amd mimari kullanacak.1350 liraya istediğin gibi sistem toplanabilir.
  • aynen toplanır bence uptade bakımından pc her zaman önde ama playstation da ayrı bir zevk extrası da god of war çok oynayasım var bu oyunu ama benim için en büyük avantaj da dövüş oyunları özellikle boks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3benekli

aynen toplanır bence uptade bakımından pc her zaman önde ama playstation da ayrı bir zevk extrası da god of war çok oynayasım var bu oyunu ama benim için en büyük avantaj da dövüş oyunları özellikle boks.

Eskiden konsollar öndeydi fakat şu anda pc konsollara acayip derecede fark atmış durumda. Bence ya bekle ps4 al yada xbox720 al. Çıktıklarında 1500 tl olacak yeni nesil konsollar. Kimse 1200tl filan demesin. Türkiye fiyatları en aşağı 1500 tl ama 1300'ü veren 1500 verip ps4 alır. Ama dediğim gibi bekleyeceksin. Şu anda ps3 yada xbox360 almanın en uygunsuz zamanı. Çünkü bir geçiş dönemi. "Pc toplayayım mı?" dersen ben yeni nesil konsolları bekle derim. Maalesef o fiyata iyi bir oyun pc'si toplanamıyor. Bende de hd7850 var ama ben kartı 1 yıl önce almıştım. Yani oı zaman iyiydi ama şuan eskidi ve değiştireceğim. Ben yeniğ nesili bekle derim. Eğer çok para harcamayacağım, geri kalanıda bir kenara koyar biriktirim dersen al ps3 keyfine bak. Ama tekrar tekrar söylüyorum, pc'yi sadece oyun oynatan bir makine olarak görmeyelim. Bazıları pc vs konsol konularında pc çok pahalı diyor ama pahalı olması normal. Pc'de istediğin her şeyi yapabilirsin Çok çeşitli bir platform. Ama konsolda sadece oyun oynarsın başka bir iş yapmıyor. Ama senin işin sadece ve sadece oyun oynamaksa konsol tercih et derim. Bekleyebilirsen yeni nesli bekle. Bekleyemem dersen de al ps3 ama ps3'ün de istenilen grafiği ve fiziği sunamadığını da aklından çıkarma. Bazen kasabiliyor bile. God of War diyorsun da gow yerine daha kaliteli oyunlar var. Sen daha far cry battlefield filan oynamamışsındır Allah bilir. Birde boks demişsin. Boks en güzel konsolda oynanır, bunu da aklından çıkarma...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

aynen toplanır bence uptade bakımından pc her zaman önde ama playstation da ayrı bir zevk extrası da god of war çok oynayasım var bu oyunu ama benim için en büyük avantaj da dövüş oyunları özellikle boks.

Eskiden konsollar öndeydi fakat şu anda pc konsollara acayip derecede fark atmış durumda. Bence ya bekle ps4 al yada xbox720 al. Çıktıklarında 1500 tl olacak yeni nesil konsollar. Kimse 1200tl filan demesin. Türkiye fiyatları en aşağı 1500 tl ama 1300'ü veren 1500 verip ps4 alır. Ama dediğim gibi bekleyeceksin. Şu anda ps3 yada xbox360 almanın en uygunsuz zamanı. Çünkü bir geçiş dönemi. "Pc toplayayım mı?" dersen ben yeni nesil konsolları bekle derim. Maalesef o fiyata iyi bir oyun pc'si toplanamıyor. Bende de hd7850 var ama ben kartı 1 yıl önce almıştım. Yani oı zaman iyiydi ama şuan eskidi ve değiştireceğim. Ben yeniğ nesili bekle derim. Eğer çok para harcamayacağım, geri kalanıda bir kenara koyar biriktirim dersen al ps3 keyfine bak. Ama tekrar tekrar söylüyorum, pc'yi sadece oyun oynatan bir makine olarak görmeyelim. Bazıları pc vs konsol konularında pc çok pahalı diyor ama pahalı olması normal. Pc'de istediğin her şeyi yapabilirsin Çok çeşitli bir platform. Ama konsolda sadece oyun oynarsın başka bir iş yapmıyor. Ama senin işin sadece ve sadece oyun oynamaksa konsol tercih et derim. Bekleyebilirsen yeni nesli bekle. Bekleyemem dersen de al ps3 ama ps3'ün de istenilen grafiği ve fiziği sunamadığını da aklından çıkarma. Bazen kasabiliyor bile. God of War diyorsun da gow yerine daha kaliteli oyunlar var. Sen daha far cry battlefield filan oynamamışsındır Allah bilir. Birde boks demişsin. Boks en güzel konsolda oynanır, bunu da aklından çıkarma...

eyv adamım çok yardımcı oldun pcnin tek eksiği bana göre dövüş oyunlarının olmaması lütfen bana street fighterden bahsetmeyin oyun mu o :D ben pc almaktan yanayım bu aralar çünkü ben her yaz ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum işlemci zaten uzun bir dönem idare eder her yaz 600Tl yatırdım mı ben her oyunu rahatça oynayacağımı düşünüyorum ama kararımı ps4den yanada çevirebilirim kim bilir belkide öyle dövüş oyunları çıkar ki gerçekle kıyaslamak mümkün olmayabilirde sonrada keşkelerle dolu bir dönem geçirmeyeyim yaza kadar düşünücem inş hayırlısı olur.ve ben şuan neredeyse hiç bir oyunu oynayamıyorum crysisi bile zor kaldırıyor pc yani daha yürümeden uçar gibi olucam yeni çıkacak oyunları mediumda oynasam bile yeter o derece oynasam yeter la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3benekli -- 7 Nisan 2013; 17:42:48 >

• bana kalırsa pc.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

eyv adamım çok yardımcı oldun pcnin tek eksiği bana göre dövüş oyunlarının olmaması lütfen bana street fighterden bahsetmeyin oyun mu o :D ben pc almaktan yanayım bu aralar çünkü ben her yaz ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum işlemci zaten uzun bir dönem idare eder her yaz 600Tl yatırdım mı ben her oyunu rahatça oynayacağımı düşünüyorum ama kararımı ps4den yanada çevirebilirim kim bilir belkide öyle dövüş oyunları çıkar ki gerçekle kıyaslamak mümkün olmayabilirde sonrada keşkelerle dolu bir dönem geçirmeyeyim yaza kadar düşünücem inş hayırlısı olur.ve ben şuan neredeyse hiç bir oyunu oynayamıyorum crysisi bile zor kaldırıyor pc yani daha yürümeden uçar gibi olucam yeni çıkacak oyunları mediumda oynasam bile yeter o derece oynasam yeter la

"Crysis'i bile zor kaldırıyor" derken? Crysis zaten şuan ki en iyi grafikli oyun serisi. Neyse...
    Bence dövüş oyunlarını bırak. Gel battlefield multiplayer oynayalım. Far cry3 oyna. Bu tür oyunları oynamadıysan dövüşten önce bu oyunları dene derim. Yani fps ve tps türlerini dene. Eğer zamanın varsa rpg türüne atla. Ama tabi dövüş seviyorsan oynarsın ama oynamadıysan bu oyunları da dene derim. Çünkü konsollarda bir tek adam gibi dövüş oyunları, smackdown gibi oyunlar oynanıyor. Hele FPS hiç oynanmıyor konsollarda. Her yaz 600 tl verirsen kralından oynarsın tüm oyunları.

Ben pc al derim ama E3 fuarını bekle. E3'te her şey belli olacak zaten. Konsol exlusive oyunları var ama onlarda çok da öyle böyle iyi oyunlar değil. Karar senin ama pc al derim ben. Ama bekle, araştır, en nihai kararını ver ve pişmanlık duyma...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc şuan kat kat önde zaten eskisi gibi konsollar pc ye öyle ahım şahım bi fark atamıyacak konsol gitgide pc ye benzemeye başladı

bunların hepsini geç en çok neyde oynamayı seviyosu pc mi ps3 mü kararını buna göre ver pc de oyun oynamayı seviyosan pc tabi kide
  • Benim şahsi fikrim acele etme, yeni xbox'ı bekle. Aslında biraz da senin oyun tercihine bağlı fps'den baska oyun sevmiyorum dersen eğer pc al . Hayır ben her türlü oyun oynuyorum tek bir tercihim yok , gercekten oyun oynamayı çok seviyorum dersen eğer zaten o bütçe çok düsük oyun bilgisayarı için sürekli güncelleyeceksin parçaları .

Dediğim gibi konsol beklemek en mantıklısı 2006-2007 den beri xbox360 kullanıyorum bana mısın demedi ne kaldırma derdi var ne kasma ne donma Ps3 te aldım ps3'e özel oyunları oynamak için ama hicbir zaman xbox360 kadar kullanmadım. Bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujiwara -- 7 Nisan 2013; 20:26:00 >
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz ben her türlü oyunu seviyorum ama daha önce xbox ve ya ps almadım tek sorunum her türlü oyunu değilde hiçbir oyunu oynayamamak bu yaz inş istediğim oyunları oynayabileceğim...
  • yaza kadar madem alıcaksın para biriktirmeye bak sen elinde 1300 tl varsa şimdi yaza kadar biriktir 1700-2000 tl yap 10 numara sistem yaparız....ne xbox-ps4 onlarada para vericen oyunlarına en az nerden baksan 50-60 tl en az diyorum birde....normal fiyatları 80-120 arası değişiyor galiba boşver pc al bak keyfine PC tadını hiç birşey veremez...
  • quote:

arkadaşlar ps3 mü alayım xbox mu pc mi çok kararsızım bu yaz 1.300 civarı bütçem var.eğer ki pc alırsam hd 7850 işlemci olarak fx 6300 ona uygun anakart ve uygun soğutucu vs vs 1.250Tlcik tuttu neredeyse paramın tamamı gidiyor değer mi değmez mi kararsızım ps3 ve ya xbox alırsam full hd ekran var kocaman aslında alırım ama aile durumu var birde ben biraz oyun bağımlısıyım aile yüzünden en fazla 1 saat takılabilirim orada pcnin ekranına taksam çıkart tak yalama olucak 1 tane hdmı girişi var zaten büyük bir çıkmazdayım yani...

arkadaşım pc alınmaz bence.niye biliyor musun?çünkü her 2 senede bir ekran kartıydı şuydu buydu yenilemen gerek pc'yi.üstelik aldığın zaman eğer oyun oynamayı seviyorsan ortalama 2500 tl'dir.sonra psu falan alacan 2 sene sonra.ama sen al ps3'ünü tak tv'ne koltuğuna otur ve gow,killzone,uncharted,infamous,littlebigplanet gibi daha sayamadığım sayısız ve benzersiz ps3 exc.lerini oyna.ayrıca ps3'e inanılmaz grafiklere sahip the last of us ve beyond two souls geliyor.x360 mı diye sorarsan hiç alma bence.x360 exc.leri deyince aklıma halo ve gears'tan başka birşey gelmiyor kaldı ki gears pc'de de var.online oyun paralı.Ps3 al kaçırma derim hem türkçe oyun çeşitliliği çok fazla exc.game deyince de akla ilk PS gelir.

• ps3 al bence ex oyunları film tadında. pc de iyidir ama bence deymez
  • Dostum bence xbox 360
  • Pc al ps3 güzel ama bi yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riwalp -- 23 Mayıs 2013; 18:17:13 >
  • ps3 qnq
  • Biraz daha sabret ps4 alirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bilgisayar. plastationda bf3 ü mw3 ü konsolla oynayınca bir gram zevk almıyorum.Ama arkadaş ortamı kardeşin felan varsa akşam takıcan fifa13 ü tatından yenmiyor doğrusu.Ama bence bilgisayar alın
  • Ps 3 alımaz artık pc topla yada ps 4ü bekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki bilgisayar. Elindeki bütçeyle her oyunu oynuyabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.