Şimdi Ara

PC Mİ XBOX MU PS3 MÜ KARARSIZIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende PC ciyim. Şu ana kadar da orijinal ya da torrentlerden indirdiğim her oyunu büyük bir zevkle oynadım. Fakat bu sabah aldığım haber çok üzücü. Mesela GTA 5 sadece PS3 ve xbox için çıkmış. PC de yok. Nası yapsak ???
  • PS4 tabikide şef.Az kaldı :)
  • pc al oyunlarıda çok ucuz bir bak bakim oyunları kaç bara ps 3 de bi battlefield cd si 3 4 oyuna bedel bu da pcnin daha iyi olduğunu kanıtlar dövüş oynamak pes oynamak istiyosan 2 konsol al 30 tl ye 2 konsol 30 tl ben olsam pc alırdım hem psyi oynayacak zamanda bulamıcaksın pc de günde 3 saat
  • Tamam PC konusunda her türlü hem fikirim. Ben zaten PC ciyim. İşlemcimi değiştiririm, ekran kartımı değiştiririm v.s. v.s.

Yalnız bu oyunun PC versiyonu yok. Çıkacak mı o konuda da bir bilgi yok. Diyeceksin ki bi oyun için konsol alınır mı? o konuda da haklısın :)). Ama ben GTA 5 i çok seviyorum, bu oyunu oynamam lazım. :)
  • hocam pc nin zevki rahatlığı tartışılmaz ama bi yere kadar, her sene yok işlemcisi yok ram i yok ekran kartı yok ssd hdd i falan habire yeni şeyi çıkıyor...insan banker olsa dayanamaz yıllardır böyl bu ama konsol en az 5-6 yıl götürüyor öyle böyle az daha bekleyip ps4 almak en mantıklısı bence..
  • Al ps 3 ü iki tane sağlam oyun bir tanede içine yayılacagin bir koltuk otur keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oito O kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmasaydınız keşke hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.