Şimdi Ara

Pc mi konsol mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşadaki sistemi mi yükselteyim
    Nviada Gt 740
    Amd Fx-8300
    8 Gb Ram
    Yoksa onun yerine xbox mı alayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkisinde de game pass var. Hangisi daha ucuz ise onu almak daha mantıklı.

• Ancak PC'nin Steam gibi bir artısı var. Onu da göz önünde bulundurun.

• Evet ama zaten sistem çoğu oyunu kaldırıyor bu yüzden xbox one s almak daha mantıklı geliyor

• Birde güzel bir sistem topladım ama 5-6k'dan başlıyor

• Tek oyunculu oyunlar oynuyorsanız onlar için xbox alıp online oyunları zaten kaldıran pc'nizde oynamak mantıklı olur gibi

• o sistemi yukseltmek pek bırsey kazandırmaz sıze. satıp yenı sıstem toplamanız gerekıyor. o da 5 k+ demek.

oynadıgınız oyunlara bağlı pc mı yoksa konsolmu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    3 ay önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Artık pc de sıkılmaya başladığım için konsol daha mantıklı geliyor

• One S çok eski bir cihaz artı kesinlikle tavsiye etmem. Üretimi bile durduruldu. Onun yerine Xbox One X önerebilirim fakat yeni nesil cihazların karşısında zayıf kalacaktır bu da aklınızda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunları ilaçlarım dersen, pc'de oyun masrafın olmaz. konsolda oyunlar pahalı, bir de online bi oyun olacaksa internete ek olarak xobx live hesabı mı ne almak gerekiyor ekstradan; masraf üstüne masraf. salt cihaza bakınca ucuz gibi geliyor da, uzun vadede sarsabilir.
  • geçen sene ps4 pro aldım ve 5 ay öncesine kadar kullandım. sonra sattım üzerine koyarak koşa koşa pc ye döndüm. konsol pişmanlıktır. isterse 20 binlik bileşenlerin bulunduğu konsolu 5 bine satsınlar yinede yüzüne bakmam
  • Bence eski konsol alınmaz bu saatten sonra, çok eski kaldı teknolojisi, en ucuz bilgisayarlarda bile SSD var artık en basitinden.

Yeni nesil konsollar çıktıktan sonra Türkiye fiyatına göre tercih edilebilir. Ben şahsen oyunların küçük bir kısmını oyun kolu ile, geri kalanını klavye+fare ile kullanmayı seven biri olarak konsola uzağım, ama kişisel zevkler.
  • Konsol devri bu ülke de bitti ps4 satıp pc geçtim çok rahat ettim ps5 konsola 8 bin oyunlara 600 tl ve plus da zamı geçirirler ocağın söner

• One X ile One S All Digital'in üretimi durduruldu One S üretimi hala devam ediyor biraz okursanız iyi olur

• MrPhoenix kullanıcısına yanıt
    Niye atarlanıyorsunuz ben size yardımcı olmaya çalışıyorum.

Alacaksanız alabilirsiniz 720P'de oyun çalıştıran konsolu. Max 2 sene diyorum onun ömrüne. Tabi yeni jenerasyon oyunları görmeyi ümit etmeyin. Ancak spor oyunları ve belki MS'in kendi oyunları gelir. Onlar da yeni jenerasyon gibi değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr 2 çok iyi grafiklere sahip bir oyun ve onu 30fps stabil çalıştırıyor

• Ps4 Pro'm, 4K TV'm, x4 640-6Gb ram-Gtx 680'li pc'm var

2.5 yıldır pro kullanıcısıyım ve pro'da extra 2 TB'lık external ile birlikte 70 oyun var.Çoğunu psn'in aylık dağıttıklarından çektim

Konsol demek pc'ye göre extra para harcamak demek.Çok paran varsa git konsol al.Xbox'a hiç girmeni tavsiye etmem
  • çok güzel bir öneri yapacam ama forum kuralları geregi yasak :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.