Bildirim
PC'm GTA4 ü kaldırır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up up -
low da oynarsın rahat şekilde. -
intel quad q8400 2.66 ghz işlemci
nvidia 9800gt 512 mb 256 bit ekran kartı
4 gb ram
peki bu ? sanırım ekran kartı dx11 desteklemediği için oynayamayacam..
edit:off pardon ya gta 5 için sorduydum..gta 4 zaten bu sistemle 2 kere bitirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 18 Nisan 2013; 23:01:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
intel quad q8400 2.66 ghz işlemci
nvidia 9800gt 512 mb 256 bit ekran kartı
4 gb ram
peki bu ? sanırım ekran kartı dx11 desteklemediği için oynayamayacam..
Çok rahat ounarsınız . Sanırım 5 karıştırdınız. Arkadaş 4 ü sarmuş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel patch leri yüklerseniz hafif kasma azalabilir.Ama o bilgisayar arkadaşımda'da vardı.Yükledik fakat en düşük ayarlarda kasar.Acaip fps düşüşü yapar.Yani anlıyacağın oyunu açar ama en düşük ayarlarda kasar.Benden söylemesi.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Gangster19
Güncel patch leri yüklerseniz hafif kasma azalabilir.Ama o bilgisayar arkadaşımda'da vardı.Yükledik fakat en düşük ayarlarda kasar.Acaip fps düşüşü yapar.Yani anlıyacağın oyunu açar ama en düşük ayarlarda kasar.Benden söylemesi....
http://forum.donanimhaber.com/m_55331653/tm.htm Buyrun adamın sistemi ve olanlar :) -
Ekran kartı oyuna pek uygun değil ama lowda belki az bir kasma ile oynayabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben laptopun dahili gpusuyla oynadım . İlk bende fark etmedim fakat sonra farkına vardım . Yani hd 4000 ile ultrada 15-20 fps aldığımı hatırlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: -berkay-
Ben laptopun dahili gpusuyla oynadım . İlk bende fark etmedim fakat sonra farkına vardım . Yani hd 4000 ile ultrada 15-20 fps aldığımı hatırlıyorum
Laptopun sistemi söyleyebilirmisiniz ? Dahili Cpu ile Gta 4 ü ultra oynıyamassınız.Oyun buna izin vermez.Bu arada ultrada 15-20 fps almanız çok şaşırtıcı..... -
quote:
Orijinalden alıntı: Gangster19
quote:
Orijinalden alıntı: -berkay-
Laptopun sistemi söyleyebilirmisiniz ? Dahili Cpu ile Gta 4 ü ultra oynıyamassınız.Oyun buna izin vermez.Bu arada ultrada 15-20 fps almanız çok şaşırtıcı.....
Sistemim İ7 3610qm , hd 4000 entegre gpu , harici gpu gtx 660m , 8 gb 1600 mhz ram .(modeli lenovo y580) . Oyunu yükleyip açtığımda oyunun entegre grafik ile açıldığının farkına varmamıştım . Bende hemen grafik ayarlarından yüksek ayarlara abanınca (tam hatırlamıyorum fakat ultra olmasa bile onun bir altı) oyun kasmaya başlamıştı . Bir araçla giderken 15-20 fps oynattı . sonra gta kasıyor konularını okuyunca dank etti . Sonra harici gpuyla çalıştırınca aradaki fark bariz bir şekilde ortaya çıkıyor . (oyunu 1366x768 de oynadım)
-
Kaldırır
Şuan indiriorum torrent üzerinden deniyeceğim -
Oynayacağını sanmıyorum. -
benimki amd a4 çift çekirdek 3.6 ram 4gb ekran kartı apu radeon hd 7880d 512 sizce kaldırırmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
Oynayacağını sanmıyorum.
Neden şuan çok güzel oynuyorum fakat pach'ı bulamadıgım için türkçe yamayı kuramıorum kurunca oyun bozuluyor -
Low ayarda seri şekilde oynayabilirsin. -
low da zevk alamazsın masa üstü pc de oyna. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutcan00a1
Intel(R) HD Graphics 4000
Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50 GHz 2.50 GHz
4GB Ram
Sistemim gta4 oynatırmı? Düşük ayar falan fark etmez.
Kaldırı ama orta ayarlarda oynarsın benımkı senınkınden bıraz daha ıyı oldgu ıcın son ayarlarda kasamadan oynuyorum.Ama senınkı son ayarda kaldırırmı bılmem... -
Oynarsın oynamasına da zevk vermeyebilir.
Benzer içerikler
- gta 5 borsa taktiği
- gta 4 trainer
- gta türk city
- gta vice city 100 save
- gta 5 trevor nasıl açılır
- gta 6 sistem gereksinimleri 2025
- gta 6
- gta 5 enhanced
- gta 5 kaç gb
- gta san andreas silah hilesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X