Şimdi Ara

PC koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir suredir lanet olası bir PC koltuğunda oturuyorum.Zamanla duruş bozukluğu gelişti bende.Yuzuyorum yavaş yavaş geçiyor o bozukluk.tekrar olmaması için rahat ve konforlu bir PC koltuğu arıyorum.önerileriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• victorGameMachine V kullanıcısına yanıt
    duruş bozukluğu derken sağ veya sol tarafın farketmez düşükmü yani bir tarafın çökükmü ? o lanet bendede var çünkü tam düz duramıyorum
  • Hem 1 omuzum 2 cm düşüktü hem de kamburluk vardı yaş 16 şuan 2 sene önce o kadar kötü duruyormusumki boynum benden 1 metre önden geliyormus yuzdum,barfiks çektim,sınav mekik çektim falan düzelme var şuana kadar.Devam da ediyorum inşallah tam duzelecek.Bu omuz dusuklugu uzun zaman PC başında durmaktan vs. Vs. Oluyor ama bir ortopedi uzmanına gitmeni öneririm.Film filan ceksin skolyoz olabilir ama skolyoz değilse duruş bozukluğudur ve birkaç hareketle kolaylıkla duzelebilir

• Up

• Up

• Büyük ihtimal skolyoz var sende, dikkat et yüz, hareketleri var onlarıda yap. Otururken dik otur. 18'i geçtikten sonra zor düzeltirsin ona göre önlemini al. Koltuk onusunda bir şey diyemeyeceğim. Ama oturuş şekli olarak göğüs dışarıda dik bir şekilde oturmanın doğru olduğunu biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 28 Temmuz 2015; 15:02:00 >
  • Adamım ben ortopedik bir hastalık konusunda ne yapmam gerektiğini sormuyorum,rahat bir PC koltuğu arıyorum sadece soruya cevap lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Koltuğu Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up

• Up!hadi artık cevap

• Up

• Para başlıyoruz heralde hocam daha makul (max 250) birşeyler yok mu?

• hocam bende de skolyoz var fizyoterapiste sormuştum rahat olması daha kötüymüş(rahat olunca sende rahatlıyorsun yayılıyorsun koltuğa). normal tahta sandalyede otur ama dik durmaya çalış. bir de bilgisayar göz hizanda olsun yukarıdan bakınca boynunu eğiyorsun kifoz oluyor.
  • Hocam önerin için teşekkürler ben bu konuda com çektim zaten duruş bozuklugumun hepsi kaykilarak PC başında oturmak çok şükür yavaş yavaş yok ediyorum o bozukluğu hatta kaykilmadan dolayı pilonidal sinüs de oluştu o yüzden kaykilmamam gerektiğini biliyorum ama dik durmak için PC başında iyi,rahat bir koltuk şart.
    Birde yaşınız kaç?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.