Şimdi Ara

PC Kitlenmesi (Ekran kartı sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün itibari ile bf3 oynarken bir anda ekran kıpkırmızı oldu(çizgi falan değil, direk her yer kırmızı) ve kitlendi. bilgisayarda oyun açtığım zaman (bf3, dota2 vs) 1 dk sonra kitleniyor. ekran kartına baktım sıcaklık normal. zotac gtx 660 ti ekran kartım. dün çıkardım kitlendikten sonra ısınma gibi bi problemde yok. elimle rahat tutabiliyorum.
    sorun bu günde devam ediyor. yardımcı olabilecek var mı acaba ?
    ekran kartından mı problem ? ona göre garantiye göndereyim yada çözümü varsa halledeyim garantiye göndermeden diyorum.

teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

• sanırım kimsenin başına gelmedi bu sorun şimdiye kadar :(
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kermit_frog -- 1 Kasım 2020; 13:57:0 >
  • Ekran kartı gibi görünüyor. Driver diyeceğim ama yüklememis olamazsın heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklü canım driverlar :)
    hatta güncelleme yaptım. hala devam ediyor sorun. fanlar çalışıyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen teknik sorun. Garantisi varsa servise verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Muhtemelen teknik sorun. Garantisi varsa servise verin.

çok garip ama ya. FurMark yükledim, ekran kartı 84 dereceye çıktı hiç birşey olmadı. eksen bilgisayardan almıştım, yedek ekran kartıda yok. 2 hafta pcsiz takılıcam sanırım garantiye verdiğimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarınızı 2-3 saat dinlendirip tekrar açtığınız gibi aynı sorunla karşılaştınız mı? Eğer karşılaşmadıysanız ısı probleminiz ve düşük ihtimal driver sorunuz var demektir. Karşılaşmadığınız var sayarak yazıyorum, işlemci fanının düzgün döndüğünden emin olun, termal macununu kontrol edin, ramlerinizin ısısını kontrol edin, ekran kartı fanınınızı kontrol edin düzgün dönüp dönmediğine.
    Eğer ekran kartından şüphe ediyorsanız bir arkadaşınızdan rica edip kartınızı onda deneyin yine aynı sorunu yapıyorsa garantisi dolmadan hemen ekran katını gönerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermit_frog

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Muhtemelen teknik sorun. Garantisi varsa servise verin.

çok garip ama ya. FurMark yükledim, ekran kartı 84 dereceye çıktı hiç birşey olmadı. eksen bilgisayardan almıştım, yedek ekran kartıda yok. 2 hafta pcsiz takılıcam sanırım garantiye verdiğimde

84 çok yüksek. Fanlarında toz falan var mı?
    En iyisi teknik servise götürmeniz. Hiç riske atmayın.
  • FurMark zaten ekran kartını zorluyor sınırını ölçüyor. yani 84 dereceye kadar çıkarttı. normal ısısı 44 derece şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_raki

Bilgisayarınızı 2-3 saat dinlendirip tekrar açtığınız gibi aynı sorunla karşılaştınız mı? Eğer karşılaşmadıysanız ısı probleminiz ve düşük ihtimal driver sorunuz var demektir. Karşılaşmadığınız var sayarak yazıyorum, işlemci fanının düzgün döndüğünden emin olun, termal macununu kontrol edin, ramlerinizin ısısını kontrol edin, ekran kartı fanınınızı kontrol edin düzgün dönüp dönmediğine.
    Eğer ekran kartından şüphe ediyorsanız bir arkadaşınızdan rica edip kartınızı onda deneyin yine aynı sorunu yapıyorsa garantisi dolmadan hemen ekran katını gönerin

valla dün geceden bu yana kapalı, yine denedim yine kilitlendi. ısı dediğim gibi 44 derece civarında. işlemci fanı ekran kartı fanı herşey normal çalışıyor. macun en son 5 ay önce sürdüm ondan kaynaklanıyor diyeceğim ama işlemcimin ısısıda 43 dereceydi.
    en son çözüm bi arkadaşın kasasına takıcam kartı dediğiniz gibi.

• Arkadşınıza giderken komle kasanızı götürmenizi öneririm.
    Ekran kartınız sorun vermezse daha sonra ramlerinizi deneyin (ekran kartınızı sökmeden) ramlerde de sorun vermezse, güç kaynağınızı deneyin (güç kaynağınızın arkadaşınızın kasasında deneyin, sorun çıkmazsa arkadaşınızın güç kaynadığını da kendi kasanızda deneyin) yine sorun çıkmıyorsa ya anakartınızda sorun vardır (zayıf ihtimal), ya diskinizde ya da yazılımsal bir sorundur.
  • ekran kartından sorun. arkadaşın kasaya taktık bf3'e girdim ve yine 10. saniyede kilitlendi pc. garantisi var allahtan göndericem.
    eksen bilgisayar kaç günde gönderiyor peki bilen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.