Şimdi Ara

PC KENDİNİ RESETLİYO BİR EL ATIVERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Açıklıyabilirmisiniz Servisemi Götürsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 25 Ağustos 2007; 19:25:14 >

• İşletim Sisteminden kaynaklanan yada Donanımsal bi sorun olabilir Laptop'un Garantisi varsa Garantiye yollamanı tavsiye ederim ama ilk önce bi işletim sistemini tekrar kurarsan Onarım yada Format sorun düzelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapAlemi

İşletim Sisteminden kaynaklanan yada Donanımsal bi sorun olabilir Laptop'un Garantisi varsa Garantiye yollamanı tavsiye ederim ama ilk önce bi işletim sistemini tekrar kurarsan Onarım yada Format sorun düzelebilir.

Format Attım Hocam Atmadan Önce Daha Sık Yapıyodu Şimdi 2 Hafta Oldu Kuralı 2 Kere Yaptı Acaba Diyorum Bu Otomatik Güncelleştirmeden Olabilir mi
  • benim ram lerde böle sorun vardı birbiriyle uyumsuzdu ve pc durduk yere kendini resetliyordu.büyük ihtimalle seninkide ram lerden olsa gerek.işletim sistemi ile alakalı degil bence donanımsal.
  • ram ve hdd ile ilgili bi problem var gibi gorunuyo. cihaz notebook oldugu icin yapacagin bi mudahale garanti disi kalmasina sebep olabilir.

once temiz bi format at isletim sistemi ile ilgili olup olmadigini anlamak icin yine olursa servise gonder.
  • İNGİLİZCESİ SAGLAM OLAN BİR ARKADAŞ TAM ANLAMIYLA YAZABİLİRSE SEVİNİRİM

SERVİSE GÖNDERMEYEDE KORKUYORUM BİR SÜRÜ ŞEY GELİYOMUŞ BAŞINA EN İYİ GÜVENİLİR TOSHİBA SERVİSİ BİLİYOMUSUNUZ
  • Hocam bende Bİlgisayarcıda Çalışıyorum. Şimdiye kadar Garanti Olayında Sadece Aidata 'da sorun yaşadım Asus, Toshiba, Dell gibi laptoplarda bi sorun yaşamadım. Sonuçta 30 İş Gününü geçerse Şikayetde bulunup adamların ağzına sıçıyosun kısaca. başka bi çaren oldunu sanmıyom ama şunuda deneyebilirsin.

Başka bir laptop' ram'i ile seninkini değiştirip deneyebilirsin. buda bi çözüm yolu ama bunlarda olmassa GARANTİ şart :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet RAPALEMİ katılıyorum sana Bende Bilgisayarcıda çalışıyorum garantiyle ilgili hiçbir sorun yaşamazsın..laptop u aldığın firmaya git onlar sana yardımcı olacaktır..
  • Laptop'un açık olan deliklerinden hava tutmayı deneyin.Bir yararı olacağını sanmıyorum ama genede deneyin.Ayrıca fanınızın oraya birşey sıkışmış olaiblir fan dönmeyipte işlemcinizi kitliyor olabilir.
  • of cok uyuz bi sorun ya.ne lanet b, sorundur birden bire gelir.dua ederiz gelmemesi için falan diye.
    ben anakartı degiştirdim oldu.umarım düzelir seninkide
  • Vatan Bilgisayardan Aldım ORaya Mı Götürsem Yoksa Normal Toshiba Servisine Mi ..Bir Tek Oyun OYnarken Yapıyo Tek Oyun OYnuyorum Oda CS

Ayrıca Ben Servisle Konuştum İlk Önce Arıza Tespit Falan Yapmamız Lazım Dedi Ayrıyetten Para Almazlar Dimi Şu Anda İçinde Olan Anakarttan Daha Dandik Anakart Takarlarmı Ayrıca İçinden Parça Alıp Eski Parça Koyarmı Yada Bozuk Parça Ben Güvenemiyorum Nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 25 Ağustos 2007; 22:36:12 >
  • Hocam Kullanıcı Hatası Dışıdaki Arızaları GARANTİ KAPSAMI Karşılamak zorundadır.!
    Senin cebinden çıkabilecek teş şey Kargo parasıdır'ki Toshiba'ya Karşı Ödemeli Gönderirsen genelde kabul ederler. Ödemediler mi ? Senin cebine sadece kargo masrafı girer dediğim gibi, Bilgisayarının özelliklerini güzelce öğren ona göre parca falan değişim yaparlarsa Şikayetci olursun ki Sanmıyorum böle bişey yapıcaklarını.

Ama olmuyormu Oluyor bazen 40'da bir ki Koca Toshiba genelde yapmaz.
  • BAŞLICA RESET NEDENLERİ

1- CPU ve power supply fanlarini kontrol edin çalışıyormu. isinmadan dolayi yapiyo olabilir.
    2- ram lerde sorun olabilir arıza yada birbirleriyle anakartla uyumsuzluk vs gibi. birden fazla ram varsa tek tek denenmeli yada başka ram kullanılmalı.
    3- işlemci fanı yerine iyi oturmamış olabilir
    4- çakışan programlar neden olabilir sorundan önce yuklediğinizprogramlrı kaldırıp deneyin.
    5- harddiskte bad sektörde buna neden olabilir. ( az ihtimal ama forumda başına gelen var)
    6- psu'dan gelen anakarta bağlanan kabloları bi daha kontrol et.
    7- psu yetmiyor olabilir. yukseltmelisiniz yani para :))
    8- bazı virüs ve spylar reset atmaya neden olabilir. antivirüs ve antispy programlarıyla taratmayıda deneyin.
    9- İşlemcide termal macun var mı kontrol et.
    10- ekran karti fani ve kabloları kontrol edilmeli.
    11- işlemci ısısını kontrol et.
    12- usb çıkışları.
    13- oyun oynarken başına geliyorsa ekran kartının sogutması kötü olabilir.
    14- şebekeden gelen voltajın düşük olmasından şebekede kısadevre değil ama atlama durumlarında reset olabilirki forumda baya bu nedenle reset atan vardı topraklama olmalı mutlaka. ve sadece b sayara ait piriz olsa iyi olur. (forumda bu nedende fazlaydı)
    15- Power sp den de olabilir.(Eğer powerden ise hiç durmadan power splyni değiştirilmeli.Yoksa diğer parçalarda gider. b sayar yeni ise yada yeni bir parça falan taktıysa power supply kaldırmıyor olabilir. )
    16- ekran kartında sorun olabilir. ( çıkartıp başka takmak çıkardığımızı başka yerde denemek gerekir)
    17- anakartında sorun olabilir.
    18- hard disk kablolarında sorun olabilir.
    19- Pci slotlarına takılan ethernet kartından olabilir.
    20- bios ayarları değiştirilmiş olabilir. default yapmak çözüm olabilir.
    21- agp slotu bozuk olabilir.
    22- kartlardan biri yanmış olabilir
    23 çok düşük ihtimalde olsa biosun guncellenmemesindende kaynaklanan problem olabilir. yeni donanım eklendiği taktirde. bu sorunu yaşayan bir arkadaş varmış forumda.
    24- eğer daha önce kullanmadığınız bir işletim sistemini ik defa yuklediyseniz donanımınızın bu işlem sistemine yeterli konfigurasyona sahip olması gerekmektedir buda kilitlenmelere neden olabilir.
    25- cd-dvd sürücüleride neden olabilir farklı sürücüler denenebilir kilitlenmelerde.

( ALINTIDIR )

• quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

Vatan Bilgisayardan Aldım ORaya Mı Götürsem Yoksa Normal Toshiba Servisine Mi ..Bir Tek Oyun OYnarken Yapıyo Tek Oyun OYnuyorum Oda CS

Ayrıca Ben Servisle Konuştum İlk Önce Arıza Tespit Falan Yapmamız Lazım Dedi Ayrıyetten Para Almazlar Dimi Şu Anda İçinde Olan Anakarttan Daha Dandik Anakart Takarlarmı Ayrıca İçinden Parça Alıp Eski Parça Koyarmı Yada Bozuk Parça Ben Güvenemiyorum Nedense

vatan'A goturme direkt toshiba servisine gotur islemlerin daha kisa surer. vatan gold vs.. bunlarin teknik servisleri ufak tefek problemler disinda tamir yapmaz ithalatci firmaya gonderir ve bu prosedur yavas isler.

• bu soruna kafede knıght onlıneye girince makıneye reset atıyor . pek alakasız gıbı görunuyor ama. donanımdan önce yazılımsal nedenlerı düşün derim.1-2 makıne bu sorunu birkaç kez vermeısne karşın hala canava rgibi çalışıyor . bıraz bekle derim neticede garantili mal sıkıntı etme derim
  • Cevaplar İçin Saolun Arkadaşlar Demin Gene Yaptı Pazartesi Servise Götürücem Artık Ne Olursa Olucak..Touchpad in Yanında El İzide Kaldı Sürtünmeden Geçmiyo Siz Siz Olun Notebook Almayın Derim Bir Sürü Zımbırtısı Var

Birde Bu Servisin İçindeki Parçalarla Oynamaması İçin Ne Gibi Önlem Alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 26 Ağustos 2007; 1:46:30 >
  • YUKARI
  • Dur iletisi 0x00000050 Açıklayıcı metin: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
    Genel neden: İstenen veriler bellekte bulunamadı. Buna bir yazıcı sürücüsü veya uzaktan erişim sürücüsü neden olmuş olabilir.

Çözüm:

1.
    Microsoft Web sitesindeki Online Crash Analysis (Çevrimiçi Kilitlenme Çözümlemesi) aracını kullanın. Microsoft’a rapor göndermek ve Microsoft Passport bilgilerinizi kullanarak, gönderdiğiniz raporların durumunu izlemek için bu aracı kullanabilirsiniz. Çevrimiçi Kilitlenme Çözümleme Web sitesine, Hata Raporlama sitesini veya Web tarayıcınızı kullanarak erişebilirsiniz. Hata Raporlama hizmeti etkin olduğunda, işletim sistemi bileşenleri ve uygulamalarından kaynaklanan çekirdek ve kullanıcı modu hataları için sisteminizi izler. Çekirdek modu raporlamayla, Durduran hataya yol açan sorun veya durum hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz: Sistem ve program hata bildirimine genel bakış.

2.
    Sürücünün önceki sürümüne geri dönmek için Aygıt Yöneticisi'ni kullanın. Daha fazla bilgi için bkz: Sürücünün önceki sürümüne dönme.

3.
    Yeni yüklenmiş sürücüleri devre dışı bırakın.

4.
    Bilgisayar normal şekilde başlatılamıyorsa, Bilinen Son İyi Yapılandırma’yı kullanın veya Güvenli Mod’da başlatmayı deneyin ve sonra yeni eklenmiş olan programları veya sürücüleri kaldırın veya devre dışı bırakın. Bilgisayarınızı Güvenli Mod'da başlatma hakkında bilgi için bkz: Bilgisayarı Güvenli Mod'da başlatma. Bilgisayarınızı Bilinen Son İyi Yapılandırma ile başlatma hakkında daha fazla bilgi için bkz: Bilgisayarı en yeni iyi yapılandırmayla başlatma.

Önemli

• Bilinen Son İyi Yapılandırma’yı kullandığınızda, en son başarılı başlangıçtan sonra sistem ayarlarında yapılan değişiklikler kaybolur.

5.
    Destek kaynakları'nda uygun bağlantıyı tıklatarak donanımınızın Windows Server 2003 ailesi için tasarlanmış olduğunu doğrulayın.

Alıntı: http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/tr/library/ServerHelp/fc8efbed-4ea6-4068-9f55-40801292ec6d.mspx?mfr=true

• myoz kardeş en son yükledigim şey nerden biliyim hangisi güncelleştirmeden kaynaklanıyo olabilir mi hamachi vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.