Şimdi Ara

PC Kendi kendini kapatıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu konuyu 20 gün öncede açtım fakat konuyu hortlatmak istemedim..
    Sorun şu: Bir oyun oynuyorum mesela,oyun 10-15 dk açık kalıyor sonra pc kendi kendini kapatıyor ısınma sorunu gibime geliyor..
    Termal macun surdum 15 gün once felan ekran kartını söktüm çıkardım ramleri kontrol ettim, problem olmadığını gördüm.
    Termal macun işe yaramadı, bilgisayar ısısı 47 dereceden 70 dereceye kadar çıkıyor amd işlemci amd işlemci ısınıyor fakat önceden böyle bir problem yoktu.
    2-3 saat arayla kapatırdı çok hor kullanırsam

PC Özellikleri;

RAM: 3GB
    İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
    Sistem Türü: 32Bit

Sadece oyunlarda kapatıyor..

Fan değişti birde bunuda söyliyim.

Yardımlarınızı esirgemeyin yalvarıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnnySINS -- 10 Ağustos 2013; 11:46:56 >

• Güncel.
  • o kadar kişi bakıyor cevap veren yok
  • termal macunu kalin surmus olabilirsin..jilet kadar ince surmen lazim..islemci fani oturmamis da olabilir..sadece oyunlarda kapaniyorsa ekran karti termal macununuda yenile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

termal macunu kalin surmus olabilirsin..jilet kadar ince surmen lazim..islemci fani oturmamis da olabilir..sadece oyunlarda kapaniyorsa ekran karti termal macununuda yenile..

Hocam hepsini yaptım :(
  • termal macundan sonra isi yukselmesi..macunun kalinligindan yada fanin oturmamasindan kaynaklanir..islemciyi cikarip temizle..tekrar ince macun sur ama cok da ince olmasin..fani dikkatli sekilde tak..yinr ayne ayni sorun olcakmi

• quote:

termal macundan sonra isi yukselmesi..macunun kalinligindan yada fanin oturmamasindan kaynaklanir..islemciyi cikarip temizle..tekrar ince macun sur ama cok da ince olmasin..fani dikkatli sekilde tak..yinr ayne ayni sorun olcakmi

hocam nasıl çıkıracağım? yanda 2 adet birşey var kol gibi çekiyorum sadece sallanıyor biligsayarcıya surdurmustum bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaporıx

Merhaba arkadaşlar..
    Sorun şu: Bir oyun oynuyorum mesela,oyun 10-15 dk açık kalıyor sonra pc kendi kendini kapatıyor ısınma sorunu gibime geliyor..
    Termal macun surdum 15 gün once felan ekran kartını söktüm çıkardım ramleri kontrol ettim, problem olmadığını gördüm.
    Termal macun işe yaramadı, bilgisayar ısısı 47 dereceden 70 dereceye kadar çıkıyor amd işlemci amd işlemci ısınıyor fakat önceden böyle bir problem yoktu.

PC Özellikleri;

bilgisayar kendini kapatırken karşına mavi bi ekran çıkıyo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: erycaliskan

quote:

Merhaba arkadaşlar..

PC Özellikleri;

bilgisayar kendini kapatırken karşına mavi bi ekran çıkıyo mu?

Hayır hocam.

• bilgisayar ferah bir yerde olsun egzoz fanlarını emme fanlarını kontrol ell ekran kartın fanlıysa temizle kasa içi ferahlığı sağla ilk oncelıkle işlemcide hata yok diyosan işlemciyle sogutucu arasında macun ince vurman lazım iletmesi için bide aidata extreme den işlemci sıcaklıklarına falan bak
  • quote:

quote:

termal macundan sonra isi yukselmesi..macunun kalinligindan yada fanin oturmamasindan kaynaklanir..islemciyi cikarip temizle..tekrar ince macun sur ama cok da ince olmasin..fani dikkatli sekilde tak..yinr ayne ayni sorun olcakmi

hocam nasıl çıkıracağım? yanda 2 adet birşey var kol gibi çekiyorum sadece sallanıyor biligsayarcıya surdurmustum bende.

video sitelerinde fankarin nasil cikarip takilacagi ve termal macun nasil surulmesi gerekir ile ilgili anlatim videolari var..videolari dikkatli izleyip yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

bilgisayar ferah bir yerde olsun egzoz fanlarını emme fanlarını kontrol ell ekran kartın fanlıysa temizle kasa içi ferahlığı sağla ilk oncelıkle işlemcide hata yok diyosan işlemciyle sogutucu arasında macun ince vurman lazım iletmesi için bide aidata extreme den işlemci sıcaklıklarına falan bak

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.