Bilgisayara yükleme ( indirme değil program kurma vs. ) , rarlama , kopyalama yaparken aşırı kasıyor vede çok uzun sürelerde yapıyor League of Legends oyunun kurarken indirme bittikten sonraki kurmada 15 dakika bekledim daha yarıya gelemedim. 2 gblik dosya 1 saatten uzun sürüyor kopyalanması.
Denediğim Çözümler ;
1- Bilgisayar kasasının tamamını çıkartarak fanlarının saç kurutma makinası ile üflettirdim hala kalan yerlerleri havlu kağıt ile elimle sildim.
2- Bilgisayara Format atıldı. C - D ikiside birlikte.
3- RegClan Pro ile tüm sorunlar çözüldü.
4- Ccleaner ile temizlemeler yapıldı.
5- Ekran kartı güncellendi ( Bir alakası yok ama genede bir şans.)
Bilgisayarımın Özellikleri ;
Ekran Kartı : Ati Radeon HD 3600 Series 1GB Bellek : 2GB İşlemci : İntel Pentium CPU E5500 @ 2.80Ghz HDD: WDC WD 2500JS-23MHB0 Bilgisayarımın özellikleri pek iyi değil ama eskiden böyle değildi son 1 haftadır böyle denediğim çözümler yukarıda bazı arkadaşlarım HDD'den kaynaklanıyordur dediler tam bir çözüm arıyorum arkadaşlar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ben daha önce WD hdd mi Maxblast ile LLF atacağım zaman HDD nizin seagate veya maxtor olması lazım diye hata vermişti.
Başka bir program varsa on söylerseniz daha iyi olur.
onu 5 te yapıyor 4 te sorun yok.
Öğrendiğim iyi oldu LLF atacağım HDD vardı atmayı denedim olammıştı şimdi sizin 2.ci önereceğiniz programı bende kullanacaktım ama sizin dediğiniz gibiyse buradakini kullanabilirim.
Ben daha önce WD hdd mi Maxblast ile LLF atacağım zaman HDD nizin seagate veya maxtor olması lazım diye hata vermişti.
Başka bir program varsa on söylerseniz daha iyi olur.
onu 5 te yapıyor 4 te sorun yok.
Öğrendiğim iyi oldu LLF atacağım HDD vardı atmayı denedim olammıştı şimdi sizin 2.ci önereceğiniz programı bende kullanacaktım ama sizin dediğiniz gibiyse buradakini kullanabilirim.
Arkadaşlar daha yeni gördüm yazdıklarınızı şuan programı indiriyorum inşallah dedikleriniz olur olmassa bile upluadınız için teşekkürler^^
program iso şeklindedir onu dvd ye yazdıracaksın format atar gibi işlem yapacaksın
Bir süre bilgisayarda işlerim var ve bunu yapamayacağım anladığım kadarıyla bunu yaptıktan sonra birde format atmak gerekiyor. Şuan elimde W7 CD'si yok XP kurmakta istemiyorum. Biraz bekliyeceğim zaten şu sıralar biraz kendine gelir gibi oldu. Devam ederse deneyeceğim ilgin için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme