Şimdi Ara

Pc Kasasını Kısa Devre ile Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim pcnin power tuşunu yanlışlıkla kopardım.Bende kısa devre yaparak kasayı açıyorum.Bir zararı var mıdır anakarta ?

Resimdeki gibi kabloları dışarı çıkardım.Düz kontak şekilde açıyorum:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 17 Aralık 2017; 13:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
  • başta onu denedim hocam.Ama pc calismaya basladiktan sonra pin girisi cikartmak gerekiyor yoksa reset atiyor oto.

Oneri olarak şunu diyebilirim. Elektrikçilerde sıva üstü tip zil butonları olur. Onlardan al, biraz da kabloyla düzgünce bağla, onunla aç. Kabloyu elle birleştirip ayırmak pek pratik değil. Resimdeki gibi olanlar fazla kaba durmuyor. İnternet kafenin birinde görmüştüm kafeci bunlardan bağlamıştı, kasaya uzanmadan masanın üzerinden aç kapa reset yapıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

O zaman reset düğmeniz de bozuk, takılı kalıyor bu sebeple açılınca yeniden reset atıyor.

Oneri olarak şunu diyebilirim. Elektrikçilerde sıva üstü tip zil butonları olur. Onlardan al, biraz da kabloyla düzgünce bağla, onunla aç. Kabloyu elle birleştirip ayırmak pek pratik değil. Resimdeki gibi olanlar fazla kaba durmuyor. İnternet kafenin birinde görmüştüm kafeci bunlardan bağlamıştı, kasaya uzanmadan masanın üzerinden aç kapa reset yapıyordu.

Doğrudur reset tuşuda bozulmuştu.Ama hiç önemsemedim.power tusuda bozuldu diye degistirmek istemiyorum kasayı.Yarın nalbura gidicem bakayım bulursam montajını yaparım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kısa devre oldu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.