Arkadaşlar AIDA64 Extreme Edition programıyla sistem kararlılık testi yapıyorum pc çok fena kasıyor mouse dona dona çok yavaş hareket ediyor kararlılık tesitinde işlemci, bellek, harddisk,ekrankartı hepsi işaretli şekilde çalıştırıyorum acaba kasması normal bişeymi yardımınız için teşekkkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: omer126
Arkadaşlar AIDA64 Extreme Edition programıyla sistem kararlılık testi yapıyorum pc çok fena kasıyor mouse dona dona çok yavaş hareket ediyor kararlılık tesitinde işlemci, bellek, harddisk,ekrankartı hepsi işaretli şekilde çalıştırıyorum acaba kasması normal bişeymi yardımınız için teşekkkür ederim
normal bende oluyor ekran kartı ve hardiskin tikini kaldır ve test et normal oldugunu anlarsın ozaman
Sistem kararlılıgını baslattıktan 10-15 sn sonra Sıcaklık değerlerini söylermisin.
Yazdığın program test ettiği parçayı %100 oranında çalıştırdığı için kasılma olması normaldir, önemli olan test sırasında sıcaklık değerlerini ölçerek sisteminm durumunu kontrol edebilmektir. Aida test sonucunda size bilgi vermez.