Bildirim
pc kapanması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartınız arızalı olabilir farklı bir ekran kartı ya da onboard üzerinden deneyin ekran kartı arızalı ise bizimle iletişime geçebilirsiniz onarım konusunda -
ekran kartını yeni aldım 2 ay anca oldu hiç bir sorun yoktu aniden dün ve ondan önceki gün kapanmaya başladıquote:
Orijinalden alıntı: abak.tarik
Ekran kartınız arızalı olabilir farklı bir ekran kartı ya da onboard üzerinden deneyin ekran kartı arızalı ise bizimle iletişime geçebilirsiniz onarım konusunda -
Beyler burası dükkan değil. Arkadaş yardım istemiş direk firma bilgisi yazmışsınız. Bu arada stres testi yapın tüm parçalara teker teker.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu çözdüm power fişini çıakrttım bios pilini çıkarttım 3-4 kere açma tuşuna bastım fanlar azıcık kendi döndü sonra düzeldi teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-903B34048
Beyler burası dükkan değil. Arkadaş yardım istemiş direk firma bilgisi yazmışsınız. Bu arada stres testi yapın tüm parçalara teker teker. -
Benle dm'den iletişime geçer misiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: verikurtarmankara
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- laptopa su döküldü açılmıyor
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- 0xc00007b hatası
- suya düşen telefon
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X