Şimdi Ara

PC,Joypad'i Görmüyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC daha düne kadar Gamepad'u (oyun kolunu) görüyordu fakat bugün PC'de bulunan tüm USB girişlerine takıyorum fakat çalışmıyor. Aygıt Yöneticisinde de Oyun Kumandalarında da görünmüyor. Snopy marka.Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalhead1 -- 17 Mart 2013; 11:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

Arkadaşlar PC daha düne kadar Gamepad'u (oyun kolunu) görüyordu fakat bugün PC'de bulunan tüm USB girişlerine takıyorum fakat çalışmıyor. Aygıt Yöneticisinde de Oyun Kumandalarında da görünmüyor. Snopy marka.Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

Ben bir ara iki joystik sorunu yaşamıştım.Birini görüyor ötekini görmüyordu. (snoopy marka idi görülmeyen) ben de altındaki etikette yazan model numarasını nette arayıp yazılımını yükledim sorun halloldu.Belki o şekilde çözebilirsiniz siz de.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

quote:

Arkadaşlar PC daha düne kadar Gamepad'u (oyun kolunu) görüyordu fakat bugün PC'de bulunan tüm USB girişlerine takıyorum fakat çalışmıyor. Aygıt Yöneticisinde de Oyun Kumandalarında da görünmüyor. Snopy marka.Yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

Ben bir ara iki joystik sorunu yaşamıştım.Birini görüyor ötekini görmüyordu. (snoopy marka idi görülmeyen) ben de altındaki etikette yazan model numarasını nette arayıp yazılımını yükledim sorun halloldu.Belki o şekilde çözebilirsiniz siz de.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam ben de arattım ama nafile.Modeli Snopy SG-204.Ama driveri bulamadım.

• up up up
  • Modelin driver'ını bulamıyorsan Snopy'nin benzer modellerinden birinin driver'ını dene bence. Bir de bigisayarın gamepad haricinde bir USB aygıtı normal tanıyor mu ona bak. Sorun yoksa cihazın normal çalıştığı bir tarihe sistem geri yükleme yapmanı tavsiye ederim. Bunların dışında gamepad'le oynamayı seviyorsan Snopy'iyle mnopy'iyle uğraşma imkanın varsa. Bir iki dandik kolla bende deneme yapmıştım önceden beni idare eder diye. Baktım baş olmuyor Logitech F510 aldım kurtuldum.
  • quote:

Bende snopy kullanıyorum taktığımda bazen görüyor bazende usb aygıt tanınmadı diyor karışık bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diverapo

Modelin driver'ını bulamıyorsan Snopy'nin benzer modellerinden birinin driver'ını dene bence. Bir de bigisayarın gamepad haricinde bir USB aygıtı normal tanıyor mu ona bak. Sorun yoksa cihazın normal çalıştığı bir tarihe sistem geri yükleme yapmanı tavsiye ederim. Bunların dışında gamepad'le oynamayı seviyorsan Snopy'iyle mnopy'iyle uğraşma imkanın varsa. Bir iki dandik kolla bende deneme yapmıştım önceden beni idare eder diye. Baktım baş olmuyor Logitech F510 aldım kurtuldum.

Zaten 3-4 modelin driveri var. Onları da indirdim kurdum ama bir şey değişmedi.Diğer her türlü USB aygıtları tanıyor,bir kolu tanımıyor.

Yok öyle aşırı merakımdan değil ama NBA'i joystick'le oynardım.Neyse garantisi vardı.Değiştirmeye çalışacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her PC kolu PS3'te çalışırmı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler benimkide biotech pc003 tanımıyor pc
  • arkadaşlar bendede bunun gibi bir sorun var.
    oyun kolunu pc ye takıyorum normal görüyor hiçbir sorun yok lambaları falan yanıyor ama pes oyununu açıyorum tam oynayacak sırada pc kolu görmüyor.kolu takıp çıkarman gerekiyor.kolun markası snopy sg 506 daha 1 ay önce aldım sorun nedi bir söylerseniz sevineceğim......
  • Ya arkadaslar bendede benzer bi sorun var kol 2 gün öncesine kadar çalışıyodu ama bugün tüktım yok kolu baskabir PC ye takıyorum çalısıyor USB girişine başka bir cihaz taktım çalışıyor lütfen yardım edin.
  • Benim xbox 360 (çakma) var 1 senedir güzel çalışıyodu pcye taktım pc tanımıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.