Şimdi Ara

PC im İçin Birkaç Değişiklik, Nasıl Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forum yeni kayıt oldum ama bu site bilmeyen muhtemelen yoktur(Yalakalık kısmından sonra konuya geçeyim).
    Benim şu anki sistemim:
    Anakart - Asus P5VD2-VM
    İşlemci - Celeron 336 2.80
    Ekran Kartı - nVidia 8600 GT 512MB
    Ram - 2GB
    Hard Disk - 110+320 GB
    Ben bu sistemin üzerine Core 2 Duo E7400 işlemci sipariş ettim ve muhtemelen salı günü elimde olacak + olarak benhttp://www.hizlial.com/donanim-oem-/anakart/asrock-g43twins-full-hd-fsb-1333-soket-775-ddr3-1066-ddr21066-lan-anakart_30.007.1195.0020.htm linkteki anakartı düşünüyorum. Gigatek veya diğer markalarada baktım ama benim gösterdiğim anakartta genel olarak olmayan özellikler onboard VGA sı INTEL GMA 4500 Pixel Shader 4.0 ve DDR 3 destekli olması(Ama aynı anda maalesef DD2 ve 3 kullanılmıyor :() Size sorum ise bu sisteme bu anakart iyimi, tavsiyeleriniz neler olur ve başka ne yapabilirim?
    NOT:Maddi olarak 1 ayda bu anakartı alacak parayı biriktirebiliyorum.

• işlemcide biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama diğer donanımlar baya iyi
  • Zaten Gigatek bayisine gitmiştim, ellerinde E7400 yoktu, bana 8xxx serilerini önerdiler ama malesef parada bir yere kadar dedi 200 den fazla da çıkamadım. Anakart olarak nasıl sizce Asrock G43 Twins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wıtchkıng -- 20 Temmuz 2009; 15:19:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.