Şimdi Ara

PC İÇİN LCD SEÇİMİ ÇOK ACİL YARDIM ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR BEN PLAY STATİON 3 ALMAYI DŞÜNÜYODUM YANLIZ VAZGEÇTİM İLERİDE ALICAM VE ŞU ANDA LCD TELEVİZYON ALIP PC DEN BAĞLANTI KURMAK İSTİYORUM 2 TANE KABLOSUSUZ GAME PAD İM VAR VE KABLOSUZ MOUSE VE KLAVYEDE ALICAM ARKADAŞLARLA DAHA ÇOK PES 6 TURNUVASI YAPMAYI DÜŞNÜYORUZ NASIL OLUR SİZCE HANGİ TV Yİ ALMALIYIM UYGUN FİYATTA GÖRÜNTÜLER NASIL OLUR ONU MERAK EDİYORUM EN YAKIN ZAMANDA HERKES RESİMLER KOYARSA PC DEN SEVİNİRİM VE BANA YARDIM EDENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....

TELEVİZYON 32 İNÇ OLCAK ARKADAŞALAR.....

• LG 32LC2R PC de harikadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 7 Mayıs 2007; 20:22:31 >
  • Öncelikle ödeme limitinizi belirtmelisiniz. Ondan sonra bu konuda çok deneyimli arkadaşlarımız size değişik önerilerde bulunacaktır. Limitiniz çok fazla ise önce size full HD LCD önerileri gelecektir. Bunlar pahalı derseniz ardından, Samsung 32R81, Philips 32PFL7332, Sony 2500, 2530, Samsung 32S81 vb birçok öneri gelecektir.
  • UYGUN FİYATTA GÖRÜNTÜLER NASIL OLUR ONU MERAK EDİYORUM EN YAKIN ZAMANDA HERKES RESİMLER KOYARSA PC DEN SEVİNİRİM VE BANA YARDIM EDENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM....

TELEVİZYON 32 İNÇ OLCAK ARKADAŞALAR.....

demiş arkadaş bende lg diyorum samsunga çıktın mı 2 milyardan aşağı sını önermicekler burda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski hoparlör için yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.