Şimdi Ara

PC için j-rpg tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3'ü sattığıma çok pişman oldum.Ni no Kuni çok hoşuma gitti gerçekten oynamak istiyorum ama artık geçti.Gerçi hem de The Last of Us'ın çıkmasıyla bir ps3 alma iştahı geldi ama neyse.
    PC de bu oyuna benzer oyunlar var mı araştırdım biraz pek bir şey bulamadım kafama göre.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

PC için j-rpg tavsiyesi.

• jrpg olarak son yıllarda bildiğim the last remnant var. onun haricinde chrono trigger, valkyrie profile, vagrant story, final fantasy ix gibi efsane oyunları emulatorle pc'de çok güzel oynayabilirsin.. eğer kuvvetli bir işlemcin varsa ps2'deki jrpgleri de güzelce full hd çözünürlükte emule edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 27 Haziran 2013; 21:30:22 >
  • Emulatör işine girmek istemiyorum zaten işlemcimde iyi değil.
    Direk pc için çıkmış oyun istiyorum ama ps3 alma yolu gözüküyo galiba:(
  • Last Remnant iyidir.FF7-8-9'u da bulabilirsin sanırım direk pc versiyonlarını.Hatta FF7'nin remake sürümü çıkmıştı geçen sene.

Edit:Wildlove ; bu emülatör işini tam anlatır mısın özelden.FF6 (Tabi önceki oyunları da) ve chrono trigger için 1-2 yeri araştırdım ama çok fazla spyware , virüs çıkma olasılığı varmış.Tam bir sağlam kaynak bulamadım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 28 Haziran 2013; 0:49:10 >
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    snes, ps1 vb sistemlerin oyunlarını rahatlıkla oynarsın.

super nintendo için zsnes ve snes9x çok iyidir.

ps1 için epsxe gayet iyidir..

çok hızlı gelişen harika bir psp emülatorü var ki psp'deki jrpg'ler de harikadır. ppsspp diye arat.

yine bol ve harika jrpg'leri olan nintendo ds var, onun da emülatörü oyunların çoğunu şahane çalıştırır..

oyunlarını ise rom olarak aratacaksın.. romlar için http://coolrom.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 28 Haziran 2013; 2:19:55 >
  • Vagrant Story diyorum. Gerçekten mükemmel bir oyun.
  • Eyvallah , bakıcam dediklerine.Tribes nasıl gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 28 Haziran 2013; 2:45:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    aynı gidiyor. kapalı betadan beri tribes'ı bırakmayı bir türlü beceremedim
  • Final Fantasy VI
    Chrono Trigger
    Final Fantasy VII
    Xenogears
    Final Fantasy Tactics
    Parasite Eve
    Final Fantasy VIII
    Legend of Mana
    Chrono Cross
    Vagrant Story
    Brave Fencer Musashi
    Illusion of Gaia
    Terranigma
    Granstream Saga
    Bards tale
    Dungeon Master 2
    Eye of the Beholder
    Legend of Legaia
    Vandal Hearts
    Ogre Battle
    Tactics Ogre
    Grandia
    Valkyrie Profile
    Wild Arms
    Saga Frontier
    Super Mario RPG
    Earthbound
    Final Fantasy IX
    Final Fantasy X
    Star Ocean: The Second Story
    Shin Megami Tensei II
    SMT: Nocturne
    Persona 2
    The Last Story
    The Last Remmant
    dragon quest

Özellikle earthbound'u öneriyorum böyle oyun böyle konsept başka yerde bulamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 28 Haziran 2013; 15:42:12 >
  • Eğer ciddi JRPG aşığıysan bir adet Xbox 360 ve bir adet Lost Odyssey almanı şiddetle öneririm. Efsane bir oyundur. Konsol aldırtacak bir oyundur net söyleyebilirim. Final Fantasy'nin asıl yapımcılarından (artık Square Enix'te olmayan kurucularından) çıkmış bir oyundur. Müzikleri de yine FF'in efsanesi Uematsu'nundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Haziran 2013; 16:06:28 >
  • forumda benim gibi jrpg seven azımsanamayacak kadar var sanırım.. bir başlık açıp klasik jrpg'leri mi tanıtsak acaba yeni nesile, güzelce emulator rehberi felan mı yapsak..
  • Vallahi iyi olur.Skyrim'in en iyi rpg oyunu sayıldığı , oyunu beğenmediğini belirtenlere * hede hödö Skyrim'i nasıl beğenmezsin , rpg'den anlamıyorsun* denilen şu dönemde millete az da olsa jrpg ruhu aşılasak yeterli olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 28 Haziran 2013; 18:48:34 >
  • Öneriler için teşekkürler.Tek tek denemeye çalışıcam:D.
    Öyle bir j-rpg hastası değilim sadece ilk mesajda bahsettiğim oyun çok hoşuma gitti bu tarzı sevdiğimi farkettim o yüzden böyle bir öneri istedim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Final Fantasy VI
    Chrono Trigger
    Final Fantasy VII
    Xenogears
    Final Fantasy Tactics
    Parasite Eve
    Final Fantasy VIII
    Legend of Mana
    Chrono Cross
    Vagrant Story
    Brave Fencer Musashi
    Illusion of Gaia
    Terranigma
    Granstream Saga
    Bards tale
    Dungeon Master 2
    Eye of the Beholder
    Legend of Legaia
    Vandal Hearts
    Ogre Battle
    Tactics Ogre
    Grandia
    Valkyrie Profile
    Wild Arms
    Saga Frontier
    Super Mario RPG
    Earthbound
    Final Fantasy IX
    Final Fantasy X
    Star Ocean: The Second Story
    Shin Megami Tensei II
    SMT: Nocturne
    Persona 2
    The Last Story
    The Last Remmant
    dragon quest

Özellikle earthbound'u öneriyorum böyle oyun böyle konsept başka yerde bulamazsın.

Ooo çok iyi oldu bu aralarından bazılarını bitirdim bazılarını da biliyorum ama diğerlerine bakacağım ben de JRPG hastasıyım. Ben de Chrono Trigger'ı şiddetle tavsiye ederim SNES'te oynadığım en iyi oyundu diyebilirim ve tabii ki Final Fantasy VI

Evet cidden bir JRPG konusu açsanız ne kadar güzel olur anlatamam.

• Bayadır arayış içindeydim JRPG için, hafta sonu akıl edip Last Remnant a başladım.
    Çok da iyi etmişim, gayet derin ve eğlenceli bir oyun. Her şeyi altın tepsi ile sunmayan oyunlara bayılırım.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    şş başgan aman diyeyim grind felan yapma last remnant oynarken, oyun ilerledikçe grind yapanı felaket cezalandırıyor. level kasayım güçleneyim loot toplayayım deme, kenardan kenardan dikkat çekmeden yürü yoksa tokatlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 4 Kasım 2013; 13:31:21 >
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    Fark ettim. Battle rating arttıkça düşmanlarda güçleniyor :) Level scalingin babası olmuş.
    Şans biraz fazla önemli ama klasik JRPG diyorum o kadar olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.