Bildirim
PC HOCASI AMD SİSTEMİ PERFORMANSI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
İsmiyle alakası olmayan bir site. Birkaç kasa toplama videosuna bakmıştım dandik anakarta güçlü cpu falan takıyor.
-
Bütçeniz nedir, bu seçtiğiniz sistemin fiyatı nedir ? Kasa psu nedir belli değil linke tıklayınca sistem bileşenleri çıkmıyor.
-
Çöp bir sistem.
-
fiyatına göre iyi ama
2060 'ın 1000 tl aşağısına, %20 daha hızlı RX 6600 var
-
Ayni sitede suan, 10-12bine gtx 1650 ekran kartli 8 izlekli sistemleri satiyorlar. Bu 10bin alti bütce ile is görecek gayette normal, kullanilabilecek bir sistem. 6750 lira sadece ekrankarti piyasa fiyati.. niye cöp olsun. R5 5600 suan 3900 lira... Totalde fiyatina göre iyi bir sistem. Ama stokta yok görünüyor dogal olarak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok bitmeden önce aldım şuanda sistemi kullanıyorum hocam, sağolun. Ancak adaptör almak gerek o zaman test edebilecegim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun, iyi günlerde kullan
Tek tek topladiginda cok daha pahaliya gelir. Zaten akakce'den hesaplamissindir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol, evet hesapladim daha iyi fiyata bulamazdim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X