Şimdi Ara

PC giriş paraolami unuttum yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gueste giriorum ama orda degistiremiorum yeni oturum acmayi denedim yine olmuyor.Format atmadan bu işlmi naisl cozebilirim lütfen yardim edin.

• Güvenli kip te girip şifreyi değiştirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend86

Güvenli kip te girip şifreyi değiştirebilirsin.

katılıyorum
  • admin şifresini unuttuysan güvenli kip işe yaramıycaktır hiren boot cd yi kullanabilirsin ama admin değile arkadaşların dediklerini yapabilirsinn
  • erd 2005 cd den çalışan işletim sistemi internetten indir cd ye at çok rahat bir şekilde şifreyi degiştirirsin...
  • kullandıgın ısletım sıstemı nedır arkadasım.
  • arkadaşlar bendede aynısı oldu ve format çektim bir daha olursa s,izin dediklerinizi yapıyım formattan kurtulak bari benim sistem vista 64 bit +sp1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eger xp kullanıyorsan. parola ekranınde ctrl+alt+del+del yaparsan yanı del e ıkı kere basarsan senı bı gırıs ekranına atacak oraya administrator yaz ve sıfre kısmını bos bırak. gırıs yap hesaplardan sıfrenı degıstır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqsesuar

eger xp kullanıyorsan. parola ekranınde ctrl+alt+del+del yaparsan yanı del e ıkı kere basarsan senı bı gırıs ekranına atacak oraya administrator yaz ve sıfre kısmını bos bırak. gırıs yap hesaplardan sıfrenı degıstır.

admin şifresi girmemiş ise doğru ama ya girmişse
  • erd commander bi ara sata diskler ile uyumsuzluğu vardı ama umarım çözmüşlerdir 1 yıldır kullanmıyorum.ama windows şifresi çözmekte üstüne yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirza41

admin şifresini unuttuysan güvenli kip işe yaramıycaktır hiren boot cd yi kullanabilirsin ama admin değile arkadaşların dediklerini yapabilirsinn

Çok doğru bir yöntem...
  • Ben çok kullandım disklerim hepsi sata hiçbir sorun yok rahatlıkla kulanabilinir...
  • format atmak en son caren olsun

yukarida ki arkadaslarin tavsiyelerin bir dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.