Şimdi Ara

Pc gerekli performansı vermıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakar: gigabyte a75-ud4h
    ram : 8gb kingston hyperx
    ekran kartı : power color 128bit dd3 2gb 6570

pc yi toplarken işlemcinin ekran kartı ozellıgınden yararlanarak toplamıstım suan 3. senesındeyım 2. seneye kadar ıslemcım dekı ekran kartı gereklı cou oynu yuksek duzeyde deılde orda hd ready sevıyesınde oynamamı sagladı lakın yenı oyunlar yenı performans ıstıyor dıye ben pc me 4gb ram ve ekran kartını aldım ekran kartımı ıslemcının uyustugu 6570 aldım yuksek performans da calısır dıye lankın bunların hıc bırısı olmadı gta 4 u 800e 600 golgeler kapalı net bı sekılde oynaya bıldım hatta bıraz yukseltınce gecelerı takılıyordu ekran kartım her seyım guncel amd catalyst control ıle sureklı guncellemelere bakıyorum sureklı ustunde durdugum halde hic bir oynu agız tadıyla oynıyamıyorum euro truck 2 full hd oynuyor lakın gerı kalan ozellıklerı dusukde ve devre dısı ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz pc me aldıgım mazemelerı forum donanım haberden okuyup almıstım ram ve ekran kartını ltfen bu konuda bana yardımcı olun parasından gectım barı olan halıyle gereklı performansın %50 sını versın

• ekran kartına ait bütün eski sürücüleri deniyeceksin hangisinde sorun çıkmaz tam performans alırsan onu kullanacaksın
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    suan eskı drıverları arıyorum fakat işlemcide crossfire ile ilgibi bi bolum vardı bunu nasıl yapa bılırım ekran kartım ıle işlemcidekı ekran ozellıgını nasıl bırlıkte kullanma sansım olur

toplam kullanıla bılır grafik bellegı 5886 gozukuor
    ayrılmıs vıdeo bellegı ıse 2048
  • saffet272 S kullanıcısına yanıt
    o konuya başka bir arkadaş el atsın o kadar bilgim yok
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim zahmet verdik k.bakma saolasın hersey ıcın
    ne zahmeti biz bunun için buradayız
    bunu yukledıgın drıverde bulabılırsın youtube da detaylı bılgıler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    dedıgınız yaptım dual graphıcs oldu fakat bı sıkıntım var 420 wat benım pc amd catalsty ekran goruntusu kestı veya durdurdu dıe uyarı gelıyor bunu arastırdım guc kaynagı yetersızlıgınden olur dıyor bıraz daha baktıgımda pc işlemcı %30 cıvarında bı oyundaysam ekran kartı goruntuyu kesıyor oyun hata verıyor

500 550 watlık psu almayı dusundum lakın sız sormada bırsey yapmak ıstemedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffet272 -- 23 Kasım 2015; 19:20:37 >
    420w aslında yetersır degıl lakın soyle bır durum var kulagınıza gelmıstır gercek degerler dıye durum, eğerki power ınız ıyı bır marka degılse 420w fake degerdır. yanı gercekte 420 degil 350w gibi düşünebilirsiniz, powerınızı güncellemeniz her şekilde faydanıza olacaktır. lakın sıze onerım bu durumlara takıntı yapmıyorsanız sıfır fıyatına garntılı ıkıncı el almanız yonunde sebebi ise 500 fiyatına ikinci elde 600w alabılırsınız
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım zaman ayırıp yazdıklaırmı okudunuz ıcın dedıgınıze bakıcam yarın ıyı aksamlar gercekten tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.