Şimdi Ara

(PC) FİFA 2014 OYUN İÇİ İLK İZLENİMLER FARKLILIKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar 1 itibariyle ilk maçımı yaptım seasonstan.Yanlız direk dikkatimi çeken şey şutlar.Demodakine ben benzetemedim.Uzaktan çektiğinde gerçekten bir balon hissi veriyor hiç hoşuma gitti çok cansız geldi.Cezasahası için kolay gol atılabiliyor yani şutlar sanki biraz değişmiş gibi geldi bana .Düşüncelerinizi diler getirirseniz sevinirim.
    Origin İD -Z3A-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 26 Eylül 2013; 6:02:53 >

• İlk maçımda "Matchday" yoktu en basitinden 2. maç öncesi açıldı o seçenek yarın piyasaya çıkınca her şeyiyle açılır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

İlk maçımda "Matchday" yoktu en basitinden 2. maç öncesi açıldı o seçenek yarın piyasaya çıkınca her şeyiyle açılır sanırım.

Ben şut hakkında konu açıp soru sormak istedim.Siz neyden bahsediyorsunuz anlamadım
  • Gol atmak eskisine nazaran bence daha zor ancak oyunda kesinlikle bir bug var.uzun atılan arapaslarında defans çoğu zaman yetişemiyor veya bir şekilde o topu tutamıyor.doğal olarak rakibin forvetteki son adamıda kaleciyle karşı karşıya kalıyor.uzun arapasıyla çoğu defa zor anlar yaşadım.kendimi yırtarak ancak uzun arapasına engel olabiliyorum.
  • Z3A kullanıcısına yanıt
    Ben yazdığım zaman mesajınız farklıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Gol atmak eskisine nazaran bence daha zor ancak oyunda kesinlikle bir bug var.uzun atılan arapaslarında defans çoğu zaman yetişemiyor veya bir şekilde o topu tutamıyor.doğal olarak rakibin forvetteki son adamıda kaleciyle karşı karşıya kalıyor.uzun arapasıyla çoğu defa zor anlar yaşadım.kendimi yırtarak ancak uzun arapasına engel olabiliyorum.

Katılıyorum benimde dikkatimi çekti açıkcası.Yanlız paslardan yana sıkıntım yok ortalara ara paslar olsun iyi olmuş bence.Yine dönüşler çok yavaş.L2 L1 R2 tuşları dönüşlerde çok etkili olacak.Yanlardan çaprazlama çekilen şutların nerdeyse hepsi gol.Acaba ileriye doğru bazı şeylerde değişiklikler yaparlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 26 Eylül 2013; 4:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Gol atmak eskisine nazaran bence daha zor ancak oyunda kesinlikle bir bug var.uzun atılan arapaslarında defans çoğu zaman yetişemiyor veya bir şekilde o topu tutamıyor.doğal olarak rakibin forvetteki son adamıda kaleciyle karşı karşıya kalıyor.uzun arapasıyla çoğu defa zor anlar yaşadım.kendimi yırtarak ancak uzun arapasına engel olabiliyorum.

Katılıyorum benimde dikkatimi çekti açıkcası.Yanlız paslardan yana sıkıntım yok ortalara ara paslar olsun iyi olmuş bence.Yine dönüşler çok yavaş.L2 L1 R2 tuşları dönüşlerde çok etkili olacak.Yanlardan çaprazlama çekilen şutların nerdeyse hepsi gol.Acaba ileriye doğru bazı şeylerde değişiklikler yaparlarmı

BSC'de oynanışla ilgili ilk gün yaması geleceği yazıyordu. Kafa vuruşları vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 den beri oynuyorum 10 maç kadar yaptın seasonsta.Alışıyor insan yanlız bu ara paslar defansın arkasına hakkaten sıkıntı iyide yaparım defansı normalde ona rağmen tutulmuyor.Karışınızdakide iyi ise bir yerden sonra her atağınız karşılıklı poziyon oluyor oyun çok hızlı akıyor.Balance ta değilde defensive de oynattığınız zaman bir nebze olsun azaltabiliyorsunuz.
  • Kesinlikle arapasları ve çaprazlardan gollerle ilgili yama yapılması gerekiliyor.ap açık bug bu.5 şuttan 4 ü gol olur mu.
  • havadan gelen ve defansın arkasına sarkan adamlara atılan paslara engel olamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.