yaw bana yardım edin biriniz bana versin orgin proğramını gerekirse keyde verin ne olacak oynayalım online
Bende 2 update yapti bi aksam bir sabah
akşam bende de 45 MB'lık bir update yaptı.. ne güncellemeseydi çok merak ettim bir bilgide yazmıyor arkadaş şu şu falan diye
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
akşam bende de 45 MB'lık bir update yaptı.. ne güncellemeseydi çok merak ettim bir bilgide yazmıyor arkadaş şu şu falan diye
bende o updatei indirdi, ama hep kurmaya hazır diyo, kur diyorum, kuruyor diyo, sonra tekrar kurmaya hazıra geliyor.. ben de dayanamadım, oyunu komple kaldırdım, tekrar indiriyorum şimdi :(
quote:
Orijinalden alıntı: eross27
yaw bana yardım edin biriniz bana versin orgin proğramını gerekirse keyde verin ne olacak oynayalım online
şakacı seni.
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn1905
quote:
bende o updatei indirdi, ama hep kurmaya hazır diyo, kur diyorum, kuruyor diyo, sonra tekrar kurmaya hazıra geliyor.. ben de dayanamadım, oyunu komple kaldırdım, tekrar indiriyorum şimdi :(
şimdi açtım 20-25 MB bir update daha yaptı anlamadım ben bunu
quote:
quote:
quote:
peki update den sonra oyuna girebildin mi ?
HCLK ekleyin bakalım, Fifa müsade ettikçe iyi pynıcam
quote:
quote:
quote:
quote:
peki update den sonra oyuna girebildin mi ?
evet şimdi çıktım hatta (:
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
quote:
şakacı seni.
quote:
Orijinalden alıntı: ShReK '
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
quote:
şakacı seni.
İyi güldüm sabah sabah.
Origin ID : burcakaksar
10 yıl real olarak kalecilik yaptım :) oyundada kalecilik yapıyorum ciddi takım oyunlarında gerekse bu işte ciddi oynayacak elemanlarla maç yapmak isterim ekleyin :) ve fifa 2012 icin belirtirsenz sevinirim. cogu zaman gece leri ozellikle oyundayım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Eldarin
Origin ID : burcakaksar
10 yıl real olarak kalecilik yaptım :) oyundada kalecilik yapıyorum ciddi takım oyunlarında gerekse bu işte ciddi oynayacak elemanlarla maç yapmak isterim ekleyin :) ve fifa 2012 icin belirtirsenz sevinirim. cogu zaman gece leri ozellikle oyundayım :)
Takımımız var; pro club da,Pardus ismi, aksamları maç yapıyoruz 5-6 kişi toplanıp.kaleci çok iyi olabilir aslında H4plo galiba takımın sahibi başvurursanız ilgilenir bence
simdi konuştum tesekkurler gorusuruz aksama . gerci su an itibariyle 2-3 saat daha oynayacam sonra aksama gelirim :
Origin ID: eilhan bugün öğleden sonra alıyorum oyunu herkeze bol gollü maçlar :P
Origin ID : JustiNHorgaN
İyi oyunlar ayağına güvenen eklesin ;)
arkadaşlar bir takım kuralım ya.. böyle tek başıma falan sarmıyor..
Oyunu daha az önce indirdim ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum.Yardımcı olursanız oyuna geliyim...
quote:
Orijinalden alıntı: CaLhipSo
Oyunu daha az önce indirdim ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum.Yardımcı olursanız oyuna geliyim...
serverlarında problem vardı en son ama yoksa oyunu aç. online kısmına gel. orada custom maçlardan veya benm hep oynadıgım head to head seasons dan play online seasons yaparak üst liglere çıkmaya calısabilrsn
quote:
Orijinalden alıntı: FieSTaA
quote:
Orijinalden alıntı: CaLhipSo
serverlarında problem vardı en son ama yoksa oyunu aç. online kısmına gel. orada custom maçlardan veya benm hep oynadıgım head to head seasons dan play online seasons yaparak üst liglere çıkmaya calısabilrsn
Yani oyunun orjinal ea games account olmasına gerek yok?