Şimdi Ara

(PC) Fifa 2012 Online Oynayacaklar... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
2
Favori
29.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bana yardım edin biriniz bana versin orgin proğramını gerekirse keyde verin ne olacak oynayalım online
  • Bende 2 update yapti bi aksam bir sabah
  • akşam bende de 45 MB'lık bir update yaptı.. ne güncellemeseydi çok merak ettim bir bilgide yazmıyor arkadaş şu şu falan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

akşam bende de 45 MB'lık bir update yaptı.. ne güncellemeseydi çok merak ettim bir bilgide yazmıyor arkadaş şu şu falan diye

bende o updatei indirdi, ama hep kurmaya hazır diyo, kur diyorum, kuruyor diyo, sonra tekrar kurmaya hazıra geliyor.. ben de dayanamadım, oyunu komple kaldırdım, tekrar indiriyorum şimdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eross27

yaw bana yardım edin biriniz bana versin orgin proğramını gerekirse keyde verin ne olacak oynayalım online

şakacı seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

akşam bende de 45 MB'lık bir update yaptı.. ne güncellemeseydi çok merak ettim bir bilgide yazmıyor arkadaş şu şu falan diye

bende o updatei indirdi, ama hep kurmaya hazır diyo, kur diyorum, kuruyor diyo, sonra tekrar kurmaya hazıra geliyor.. ben de dayanamadım, oyunu komple kaldırdım, tekrar indiriyorum şimdi :(

şimdi açtım 20-25 MB bir update daha yaptı anlamadım ben bunu

• quote:

quote:

quote:

peki update den sonra oyuna girebildin mi ?

• HCLK ekleyin bakalım, Fifa müsade ettikçe iyi pynıcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki update den sonra oyuna girebildin mi ?

evet şimdi çıktım hatta (:

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

yaw bana yardım edin biriniz bana versin orgin proğramını gerekirse keyde verin ne olacak oynayalım online

şakacı seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

şakacı seni.

İyi güldüm sabah sabah.

• Origin ID : burcakaksar

10 yıl real olarak kalecilik yaptım :) oyundada kalecilik yapıyorum ciddi takım oyunlarında gerekse bu işte ciddi oynayacak elemanlarla maç yapmak isterim ekleyin :) ve fifa 2012 icin belirtirsenz sevinirim. cogu zaman gece leri ozellikle oyundayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarin

Origin ID : burcakaksar

10 yıl real olarak kalecilik yaptım :) oyundada kalecilik yapıyorum ciddi takım oyunlarında gerekse bu işte ciddi oynayacak elemanlarla maç yapmak isterim ekleyin :) ve fifa 2012 icin belirtirsenz sevinirim. cogu zaman gece leri ozellikle oyundayım :)

Takımımız var; pro club da,Pardus ismi, aksamları maç yapıyoruz 5-6 kişi toplanıp.kaleci çok iyi olabilir aslında H4plo galiba takımın sahibi başvurursanız ilgilenir bence
  • simdi konuştum tesekkurler gorusuruz aksama . gerci su an itibariyle 2-3 saat daha oynayacam sonra aksama gelirim :
  • Origin ID: eilhan
    bugün öğleden sonra alıyorum oyunu
    herkeze bol gollü maçlar :P
  • Origin ID : JustiNHorgaN

İyi oyunlar ayağına güvenen eklesin ;)
  • arkadaşlar bir takım kuralım ya.. böyle tek başıma falan sarmıyor..
  • Oyunu daha az önce indirdim ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum.Yardımcı olursanız oyuna geliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Oyunu daha az önce indirdim ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum.Yardımcı olursanız oyuna geliyim...

serverlarında problem vardı en son ama yoksa oyunu aç. online kısmına gel. orada custom maçlardan veya benm hep oynadıgım head to head seasons dan play online seasons yaparak üst liglere çıkmaya calısabilrsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Oyunu daha az önce indirdim ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum.Yardımcı olursanız oyuna geliyim...

serverlarında problem vardı en son ama yoksa oyunu aç. online kısmına gel. orada custom maçlardan veya benm hep oynadıgım head to head seasons dan play online seasons yaparak üst liglere çıkmaya calısabilrsn

Yani oyunun orjinal ea games account olmasına gerek yok?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.