Şimdi Ara

pc duayenleri son kontrol için bakın ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemi topladım salı alıcam sizce bu sistem crysis dahil oyunlarda beni akıcı ve high detayda götürür mü ??

işlemci=Q6600
    anakart=ASUS MAXİMUS FORMULA X38
    ram=A-DATA 2GB(2*1)800 MHZ DDR2 RAM VİTESTA EXTREME
    ekran kartı=ZOTAC 8800 GT
    harddisk=SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATA2
    ekran=SAMSUNG 2232BW 22" LCD
    optik sürücü=ASUS 1811BLT 18XDVD 8XDUAL LIGHTSCRB SATA BOX
    kasa=AKASA ZEN ATX KASA 12 CM FAN X2 (PSU YOK)
    psu=OCZ STEALTHXSTREAM 600W SLI READY POWER SUPPLY

umarım güç kaynagı yeter çünkü anca bütçem yetti

• sistem uyumlu hiç bekleme git hemen al burda kafanı karıştırmasınlar yoq sunun yerine bunu al bunu yerine onu al die yanlız hdd yi hemsata hem de ıde cıkıslı olanı var 500 gb ondan al lanet olası satadaki plastik L tutacaği kırıldı benım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 10 Ocak 2008; 11:21:40 >
  • diskler ucuzken raid yapmaya bakın. pişman olmazsınız. ayrıca samsung yerine seagate öneririm
  • anakartın yaramaz bence gıgbyte al tavsıyem odur
  • anakartı X38 DQ6 ,, hdd seagate 2*250 ,, ekrankartını da zotac amp! yaparsan sanki daha şık duracak gibi
  • sistem berbat olmuş

bu ne hocam herşeyin kralını sıralamışsın sonra nasıl olmuş diye soruyorsun.
  • kral sistem olmuş. 600 watt yeterlidir. yanlız ekran kartı asus en8800gt daha iyi olur bence benimki ondanda o nedenle diyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8600 GT zayıf kalıyor bence o ekran kartı yerine ATİ x1950 GT veya Pro alabilirsin 3Dmark skoları daha üstün 8600 gt den ve daha ucuz sappihhe al derim x1950 veya directx10.c istiyorsan 2600xt alabilirsin ama bu dedigim ekran kartlarını alırken ddr3 veya daha üstü olmasına dikkat et ve 2600xt alıcaksan gigabyte tan baskasını alma söyleceklerim bu kadar iyi günlerde kullan.
  • sanırım 8800 gt demiş arkdaş :)
  • ewt pardon görmedim
  • hmm 600 watt yeterli ha iyi sevindim

yorumlar için teşekkürler arkadaslar.anakarta bakıcam ama ddr2 bellekli x38 yongasetli en iyi ana kartlardan biri bu diye biliyorum ama madem öyle diyosunuz biraz daha arastırayım.harddisk konusunda 500 gb sata2 yavas mı kalır diyosunuz harddisk konusunu biraz daha açsak ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamarra -- 11 Ocak 2008; 17:48:48 >
  • yahu anakartın iyi değiştirme bütçen yettiyse, sağlam oc oluyor o kart
  • sistemi aynen alıcam fakat kafamdaki tek soru güç kaynagı oc felan yaptıgımda da yeterli olurmu acaba ???
  • yeterli olur merak etme

güzel sistem olmuş hayırlı olsun
  • Zotac'ın 8800GT AMP'si baya iyi diyorlar bulabilirsin Amp olanından al derim.
    Ram olarakda OCZ Reaper 800 2x1 ler baya iyidir...
  • arkadaşlar sistemi yarın alıyorum :D son kez bi bakın sonra bu forumda başınızı agrıtırım :D hiç uyarmadınız diye
  • hayırlı olsun güzel eksiksiz sistem sorunda çıkarmaz ama tam güzel olmamış bence:)

--Zotac markasını bilmiyorum sonuçta 8800 diyeceksin doğrudur ama şahsen ben msi asus falan varken o olaya girmezdim. mesela ben kullanılmış 8800 arasam bana satamazsın ilerde satmayı düşünsen.. başka marka ararım şahsen.

--ayrıca samsung 22" den başka kalite monitor yok gibi bir olay var donanımhaber ailesinde.. şuan hemen hemen yarı fiyata 2ms süper monitorler var. birazcık paranıza kıyın samsung güzel ama o paranın üstüne az eklesen 2 tane 22" alırsın...

--Harddiskide 2x250 düşünürdüm.

bende bir PC duayeni olarak yazayım dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 15 Ocak 2008; 3:42:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.