Şimdi Ara

Pc den iyi anlayanlar bı bakabılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Gencler :) Bu Iste Bıraz Yenı Sayılırım Sızlerdende Yardım Almak Istedım

Arkadaslar Ben Suan , ATI READON HD 5450 ekran kartı kullanıyorum memnun deılım experın kazıgına geldık :D Neyse Saglık Olsun. Simdi Benim Dusuncem Yeni Bir Ekran Kartı Almak, Ancak Bi Kac Sorunum War Anlayan Arkadaslar Yardımcı Olursa Alıcagım Ekran Kartında Bana onerı yapmanızı ıstıyıcem sızden hangısı sıstemıme gore ıyıdır ıyı bır performans sunar, Ayrıca Ben Sıstemın Ozellıklerını GPU-Z Programından Resım Olarak atıyorum Ordanda Bı Yardımcı Olursanız Uyumlumudur Dıye,

Evet Ozellıkler Bu Performansdan Sorunum Yok Ama Tabiki Ekran Kartım Mario + 1080p Video Olunca Oyunlarda Zorlanıyoruz Dolayısıyla :) Onerılerınızı Beklıyorum uyumlu olmasını Sistemi Darboğaz Etmıyıcek bır Ekran Kartı Onerınız Varsa Sevınırım Bide Sistemle İlgili Gereken Seyler Warmıdır Simdiden Sagolun :):)

Sistem Ozellıklerını Tam Yazmamısım K.bakmayın :) Buda CPU-Z Den Ozellkler

İşlemci- Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80.GHz (2GPUs)
    Sistem Modeli - G41T-M7
    Sistem Türü - x64.based PC
    Directx Sürümü - Directx 11
    Ram - 4 GB DDR3
    Ekran Kartı- Atı HD 5450 1GB
    Harddisk -500 GB Harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMechull -- 28 Mart 2012; 15:21:32 >

• sistem bileşenlerini tam olarak yazarmısın. verdiğin cpu z değil gpu z. power dahil
  • çeşit çok dostum
    150 tlye 5670 alabilirsin
    300 tlye 6850 alırsın (alınacak çok güzel bir kart)
    250 civarı hd 5770 var
    bu kartlarda hiç bir oyunda sorun yaşamassın
    5670 le bazı oyunları mediumda oynarsın o başka
  • arkadaşım sistemin ne ? bide ne soruyosun daha iyi anlatır mısın? ayrıca o cpu-z değil gpu-z. bide dar buaz diye yazılmaz darboğaz diye yazılır.
  • K.bakmayın Beyler Eklemelerı Tam Yapmamısım Sımdı Ekledım Onlarıda. Bide Kardesim 6850 Uzerınde Bende duruyurom hem fıyat olarak ıyı hem performans olarak ıyı gıbı gelıyor uyumlumudur pekı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMechull -- 28 Mart 2012; 15:36:49 >
  • senin en iyi alacagın kart 6850 başkasına bakma
  • hd6850 + işlemciye 3.2ghz 'e (ne kadar yerse yap) kadar o.c
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMechull

Evet Gencler :) Bu Iste Bıraz Yenı Sayılırım Sızlerdende Yardım Almak Istedım

Arkadaslar Ben Suan , ATI READON HD 5450 ekran kartı kullanıyorum memnun deılım experın kazıgına geldık :D Neyse Saglık Olsun. Simdi Benim Dusuncem Yeni Bir Ekran Kartı Almak, Ancak Bi Kac Sorunum War Anlayan Arkadaslar Yardımcı Olursa Alıcagım Ekran Kartında Bana onerı yapmanızı ıstıyıcem sızden hangısı sıstemıme gore ıyıdır ıyı bır performans sunar, Ayrıca Ben Sıstemın Ozellıklerını GPU-Z Programından Resım Olarak atıyorum Ordanda Bı Yardımcı Olursanız Uyumlumudur Dıye,

Evet Ozellıkler Bu Performansdan Sorunum Yok Ama Tabiki Ekran Kartım Mario + 1080p Video Olunca Oyunlarda Zorlanıyoruz Dolayısıyla :) Onerılerınızı Beklıyorum uyumlu olmasını Sistemi Darboğaz Etmıyıcek bır Ekran Kartı Onerınız Varsa Sevınırım Bide Sistemle İlgili Gereken Seyler Warmıdır Simdiden Sagolun :):)

Sistem Ozellıklerını Tam Yazmamısım K.bakmayın :) Buda CPU-Z Den Ozellkler

İşlemci- Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2.80.GHz (2GPUs)
    Sistem Modeli - G41T-M7
    Sistem Türü - x64.based PC
    Directx Sürümü - Directx 11
    Ram - 4 GB DDR3
    Ekran Kartı- Atı HD 5450 1GB
    Harddisk -500 GB Harddisk

eger psunuz yeterliyse 6850 alırsınız vatanın yüzde 25 indirimiyle 260 tl falan oluyor ama önce psunuza bakınız gerçek 400w ve üstüyse sıkıntı olmaz

• sappire yada power color hd6850 vatandan indirmle 260tl ye indirimle alırsın
  • Cok Tesekkurler Beyler.Dedıgınız Gıbı Vatandan aLıcam, alito kardesım bende bıraz arastırma yaptım o/c islemını yapmayı dusunuyorumda sısteme zararı olabılırmı ayrıyeten ıyı bır anlatımlı bır lnk warsa werırsenız cok sevınıırm.
  • Hocam sen 6850 alıyorsunda güç kaynağının markası modeli nedir acaba? Gerçek 400 watt veren bir güç kaynağın yoksa boşuna alma kaldırmaz çünkü.
  • e5500'ün 3.5-3.8 ghz günlük kullanılır
  • Tyler Kardesım Ben fazla anlamamda guc kaynagının modelını ve kaç watt oldugunu nerden ogrenebılıcez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMechull -- 28 Mart 2012; 22:28:33 >
  • kasanın kapagını aç sol üst köşede bir kutu var ordaki tabloyu fotograf çekme imkanın varsa koy yoksa yaz o degerleri yardımcı oluruz
  • BELSON Marka Model : HK400-51AN
    AC Input : 230V - 50 Hz 4a
    Output watt : 300W +5V&+3 3V :103v falan fılan ne warsa onu yazdım :D pc acıkken actık kasayı :D

Eger Uymuyorsa Guc Kaynagı Uygun bı fıyatsa onuda alabılırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMechull -- 28 Mart 2012; 22:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMechull

Cok Tesekkurler Beyler.Dedıgınız Gıbı Vatandan aLıcam, alito kardesım bende bıraz arastırma yaptım o/c islemını yapmayı dusunuyorumda sısteme zararı olabılırmı ayrıyeten ıyı bır anlatımlı bır lnk warsa werırsenız cok sevınıırm.

zararı olmaz DH forumda aradığını bulabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_256/tt.htm

[ek]
    tabi çok uğraşman gerekebilir ilk başlarda doğru ayarı bulman için. yeri gelir sistem kitlendiğinde CMOS pilini çıkarıp takmanda gerekebilir. dediğim gibi uğraşmadan o.c yapılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 28 Mart 2012; 22:43:42 >

• ugrasıcaz artık :D Su ekran kartı ısını bı halledebılırsem dırek ona gecıcem herhalde guc kaynagm yetmıor CORSAIR CMPSU-430CXV2EU marka alıcam 100 lıra falan 300 350 de ekran kartı desek herhalde tamamlarız olmadı bnm guc kaynagına uygun bı ekran kartı alırım.

• 6850 alamazsan 5770 al
  • Olsun Be Bro Olmadı 1 Ay Daha ıdare ederım ucuzlayınca Alırım No Problem :)) Simdi Diyosunkı o Ekran Kartıyla Guc Kaynagını Al Sende Mutlu Ol bızde hesabı uyuyor Yanı :) Bide Sisteme O/c Cektinmiydi Rahatız desene :) İşte Experin Kazıgına Gelmısler Ben Aslında Toplama Yapıcaktım Nasıl Dustum Bu Hataya Hocam arkadasın dedıgı gibi 5770 Alsam 6850 Arasında Fark Olurmu ? Bildigim Kadarıyla 5770 128 Bit 6850 256 Fark Var Ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMechull -- 28 Mart 2012; 22:54:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.