Şimdi Ara

PC DEN ANLAYANLAR BİR BAKABİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir masa üstü pc almayı düşünüyorum . bana önerilen toplama bilgisayar almam fakat ben bu toplama bilgisayar işinden pek anlamam... bana bir yardımcı olsanız fiyat aralığım 1000 1300 tl civarı bu fiyatlarda bana bir masa üstü bir pc toplayabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler ayrıca şöyle bir pc de buldum internettenhttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i3-4130-34-ghz-4-gb-ddr3-500-gb-hdd-2gb-nvidia-gt625-win81.html#ozellikler bir kaç kişiye sordum league of legends da orta düzey ayarlar da oynarsın dediler ayrıca yorumlarını da pek beğenmedim . burayı önerdiler buradaki arkadaşlar anlar dediler .

• Fx 6300 280tl
    Msi 970A-G43 190tl
    4gb Gskill Ripjaws 1600mhz ram 120tl
    1tb WD blue hdd 130tl
    Zalman zm500-le psu 100tl
    Zalman z3 Plus 120tl
    R7 265 360tl

Toplam 1300tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usteki sistemi al. Vatanda ucretsiz toplarlar.

Format atmayi bilmiyorsan pc cide 20tlye atarlar

Gerekli driver+progranlari yuklesikten sonra her sey tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim çok teşekkür ederim tavsiye ettiklerinin yorumlarını da okudum çok beğendim ayrıca nasıl bu kadar hızlı olabildin onu da anlamadım :) tekrar teşekkürler + ne veriliyorsa vereceğim yeni olduğum için ismini unuttum :D
  • Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Teknosadan falan saglam bişey al. Ama Casper Bilgisayar alma iğrenç bişey. Illa pc toplayim diyorsan Pc de Casper marka ürün kullanma. Felaket kasiyo. Bende Casper var basiyom acma tuşuna bakkala gidiyom geliyom daha açılacak o derece 4 Gb rami falan olmasina ragmen boyle işlemciside iyi ama isin içine Casper girince ....... bitiyor olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.