Bildirim
Pc deki dosyaları indexlemek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kendin index le.biraz ugras klasörler içinde tarzlarına göre türüne göre arsivle.ben öyle yapıyorum -
babacan 110.000 tane mp3 50000 tanesi yabancı nasıl olurda tek tek yaparım haftalar surer -
bendede 40000 tane var mp3 .bi ara 1 ay ugrastım düzene soktum ve dvd lere yedekledim .öyle programla olmuyor.mesela önce bi klasör aç mp3 diye sonra yerli -yabancı diye iki klasör aç.daha sonra ya türüne göre sırala yada harf harf nasıl istersen.ugrasmadan olmuyor ne yazıkki.birde senin mp3 ler tamamen karısık mı.anlamadım -
Avafind'i dene. Pc daki bütün dosyaları databasesine alır. MP3ler hariç diğer sürücü ve klasörleri bloklarsın.
Tabi dosyaları sıralayacağım dersen durum başka. Önce klasör isimlerini düşün sonra total commander bul. Kolay gelsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Akinci
Avafind'i dene. Pc daki bütün dosyaları databasesine alır. MP3ler hariç diğer sürücü ve klasörleri bloklarsın.
Tabi dosyaları sıralayacağım dersen durum başka. Önce klasör isimlerini düşün sonra total commander bul. Kolay gelsin.
Artı bir.
Avafind'ın indexleme sistemi sayesinde istediğin dosyayı daha kutuya yazarken buluyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: Emre Kaya
Merhaba Arkadaşlar Pc de kayıtlı yaklaşık 90 gb mp3 var ama neyin nerde olduğunu artık bulamaz hale geldim bana bir indexleme yapıcak yazılım lazım bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
hepsini sil. -
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için bu program desktop searche ler gibi indexleme yapıyor ve aradıgınız seylerı hemen kendi keş belleğinden getiriyor artı seceneği olarak txt formatında içeriği kaydetmesi tam benim istediğim gibi teşekkürler tekrar -
Kolay gelsin :) -
itunes'u da kullanabilirsin . hepsini aldıktan sonra export library der biyere kaydededsin.mesela formattan sonra geri yükler paşa paşa kullanırsın. ses kalitesi de mükemmeldir -
quote:
Orjinalden alıntı: mykrop
itunes'u da kullanabilirsin . hepsini aldıktan sonra export library der biyere kaydededsin.mesela formattan sonra geri yükler paşa paşa kullanırsın. ses kalitesi de mükemmeldir
Doğru aslında playerlerın library leri de ses dosyalarını indexlemek için uygun. Bu konuda Itunes'un Winamp'gen daha iyi olduğunu duymuştum ama henüz denemedim. -
Google Desktop'u kur .... ilaveten Google destop plugin sayfasında mp3 indexleme plug inleri va onlarda birini kulanabilirsin...
http://desktop.google.com/plugins/c/audio.html
Ben Mp3tag Audio Indexer plug inini kulanıyorum
[(herneyse ) mp3 ] şeklinde arama da tüm mp3 leri saniyelerle buluyor....
şidetle tavsiye ederim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 23 Aralık 2005 18:58:09 > -
çok şey kaybetmişsin .ben winampı kapımdan içeri sokmam
quote:
Orjinalden alıntı: playground
quote:
Orjinalden alıntı: mykrop
itunes'u da kullanabilirsin . hepsini aldıktan sonra export library der biyere kaydededsin.mesela formattan sonra geri yükler paşa paşa kullanırsın. ses kalitesi de mükemmeldir
Doğru aslında playerlerın library leri de ses dosyalarını indexlemek için uygun. Bu konuda Itunes'un Winamp'gen daha iyi olduğunu duymuştum ama henüz denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata -- 23 Aralık 2005 19:05:59 > -
deneyelim bakalım -
desktop kurulu fakat plugin nerden nsıl bulamadım
quote:
Google Desktop'u kur .... ilaveten Google destop plugin sayfasında mp3 indexleme plug inleri va onlarda birini kulanabilirsin...
http://desktop.google.com/plugins/c/audio.html
Ben Mp3tag Audio Indexer plug inini kulanıyorum
[(herneyse ) mp3 ] şeklinde arama da tüm mp3 leri saniyelerle buluyor....
şidetle tavsiye ederim....
-
Daesktop plug-in ler için link
http://desktop.google.com/plugins/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X