Şimdi Ara

PC'de SSD ve Windows 11 hakkında. Yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Orjinal w11 satın aldım kaç ay önce

    Mevcut SSD'mi çıkartıp onun yerine yeni SSD taktırmak istiyorum


    Şuana kadar bu pc'ye 2 kez kuruldu w11


    Şimdi yeni SSD takınca 3. kez baştan kuracağım. Peki kurabilecekmiyim w11'i yani bir sınır var mı?


    Sonuçta anakart falan aynı pc'nin. Windows 11 etkinleştirmek için bir sınır var mı?


    Daha kaç kez bu şekilde baştan kurma hakkım var w11'i?




  • Bilgisayarınızda yer var ise yeni ssd'yi de bilgisayarınıza takın. Disk klonlama yardımı ile eski ssd'nizi yeni ssd'ye birebir klonlayın. Klonlama bittikten sonra sistemi kapatın. Yeni ssd ile eski ssd'yi değiştirin. Eski ssd'yi sisteme takmadan yeni ile sistemi başlattığınızda sistem normal şekilde açılacaktır. Bu sayede yeniden sürücü, program kurulumu vs.. yapmanıza gerek kalmayacak. Yeniden sistemi kendinize göre ayarlamanıza gerek kalmayacak.


    Yok sıfırdan kuracağım diyorsanız, almış olduğunuz keyin özelliğine bağlı bir durum. Oem keyler aynı bilgisayarda donanım değişse bile aktifleştirme için tekrar kullanılabiliyor. Oem keylerinde kendi içlerinde türleri var ama ben oem keyi sizin gibi aynı bilgisayarda tekrar tekrar aktif edebilmiştim. Bir sınırı yok yani anakart değişmediği sürece.


    Ama dediğim gibi garanti olmasını istiyorsan, imkanın varsa klonlama ise eski ssd'yi yenisine klonla. Aktifleştirme vs... uğraşmıyorsun.


    Kolay gelsin.





  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.