Orjinal w11 satın aldım kaç ay önce Mevcut SSD'mi çıkartıp onun yerine yeni SSD taktırmak istiyorum Şuana kadar bu pc'ye 2 kez kuruldu w11 Şimdi yeni SSD takınca 3. kez baştan kuracağım. Peki kurabilecekmiyim w11'i yani bir sınır var mı? Sonuçta anakart falan aynı pc'nin. Windows 11 etkinleştirmek için bir sınır var mı? Daha kaç kez bu şekilde baştan kurma hakkım var w11'i? |
PC'de SSD ve Windows 11 hakkında. Yardım bekliyorum

-
-
Bilgisayarınızda yer var ise yeni ssd'yi de bilgisayarınıza takın. Disk klonlama yardımı ile eski ssd'nizi yeni ssd'ye birebir klonlayın. Klonlama bittikten sonra sistemi kapatın. Yeni ssd ile eski ssd'yi değiştirin. Eski ssd'yi sisteme takmadan yeni ile sistemi başlattığınızda sistem normal şekilde açılacaktır. Bu sayede yeniden sürücü, program kurulumu vs.. yapmanıza gerek kalmayacak. Yeniden sistemi kendinize göre ayarlamanıza gerek kalmayacak.
Yok sıfırdan kuracağım diyorsanız, almış olduğunuz keyin özelliğine bağlı bir durum. Oem keyler aynı bilgisayarda donanım değişse bile aktifleştirme için tekrar kullanılabiliyor. Oem keylerinde kendi içlerinde türleri var ama ben oem keyi sizin gibi aynı bilgisayarda tekrar tekrar aktif edebilmiştim. Bir sınırı yok yani anakart değişmediği sürece.
Ama dediğim gibi garanti olmasını istiyorsan, imkanın varsa klonlama ise eski ssd'yi yenisine klonla. Aktifleştirme vs... uğraşmıyorsun.
Kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X