Şimdi Ara

PC de sorun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlarda efektlerin fazla olduğu sahnelerde anormal fps düşüşleri yaşıyorum.Fps gereğinden fazla düşüyor buda kasmaya neden oluyor kasıcak düzeye kadar fps düşüyor yani.Herşeyi yaptım yani aklınıza ne geliyorsa.En sonunda servise vereceğim leptopu ama servise vermeden önce sizden ricam şu değerlere bakarsanız leptop'da donanımsal bir sorun görüyor musunuz?

PC de sorun var mı?

PC de sorun var mı?

PC de sorun var mı?

PC de sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4F8D9AAC -- 21 Temmuz 2014; 3:41:37 >

• Ekran kartınızın veri işleme hızı zaten düşük 64 bit.Olması normal.
  • Enesaksac kullanıcısına yanıt
    Ama önceden açtığım bir konu vardı sormuştum diğer Lenovo z500 kullanıcılarına sizde var mı böyle sorun diye hepsinden böyle bir sorun olmadığı yanıtı almıştım konuya çok sayıda kişi cevap yazmıştı.
  • Ekran kartı driver'ınızı güncellemeyi deneyiniz.Devam ederse problem recovery'i baştan yüklemeyi dene(Free dos'ise baştan sistem kur.) oda olmaz ise Cihaz'ınızı servis'e göndermeyi dene.
  • Enesaksac kullanıcısına yanıt
    Gerçekten denemediğim ekran kartı sürücüsü kalmadı bütün sürücüleri denedim nerdeyse hepsinde aynı sonuç sayısız kere recovery yaptım olmadı windows 8.1 lisansı pahasına gittim w7 kurdum sıfırdan belki sorun windows8 dedir diye.Ama malesef çözüme ulaşamadım.
  • Ekran kartınızın bit'i çok düşük gözüküyor.
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Haklısında kardeşim aynı bilgisayarı kullanan diğer arkadaşlarda sorun yokken sadece bende böyle bir sorun var zaten genel bir sorun olsa tamam herkesde böyle var deyip geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık konuşuyum; ekran kartının modelini görünce ooo güzelmiş dedim. Ama meğersem değilmiş

Neyse konumuza dönecek olursak; fps düştüğü zaman ram ve cpu kullanımına bi bakmanı öneririm...
  • Başka bir forumdada aynı konuyu açtım arkadaşlar sağolsun bir arkadaş hdd arızası var dedi hdd tune testine göre birde siz bakar mısınız hdd değerleri normal mi?

PC de sorun var mı? PC de sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4F8D9AAC -- 22 Temmuz 2014; 0:32:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.