Şimdi Ara

Pc de Monitör sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bu gün bilgisayarı her zaman ki gibi açtığımda bir şey oldu ekranda cızırtı sesleri geldi hani film efekti şeklinde kullanılır çızırtı gelip gider işte aynen öyle oldu ve sonra ekrana bir şeyler oldu ne yaptıysam düzeltemedim.Nasıl söyliyim ekran konik bir yapı aldı sanki yanlardan basılmış gibi.Simgeler filan hep yanlara kaydı basık bir görünüm aldı kısacası masaüstü.Gerçekten ne yapabilirim hiç bilmiyorum var mıdır bunun bir çaresi masaüstünü caps aldım ama bu ekranda sağlıklı bir şeye karar vermek güç baktığımda sorunumu gösterir nitelikteydi umarım öyledir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum daha önce teknik bir çok şey geldi başıma hepsini araştırarak uğraşarak çözmeyi başardım ancak bu sefer durum farklı yardımınıza yine ihtiyacım var yani..Şimdiden herkese teşekkürler.İyi forumlar..

Caps:http://imgim.com/3569incim8965513.jpg
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar yardım edebilecek yok mu önemli bir konu lütfen
  • Fotoğrafta bir anormallik görünmüyor muhtemelen sorun monitör ayarlarınızda. Monitörünüz üzeirndeki tuşlardan ayar menüsünü açın ve auto adjust gibi bir seçenek varsa onu çalıştırın. Böyle bir seçenek yoksa manuel olarak ekran ayarını yapmayı deneyin. Düzelmez ise monitörünüz arızalanmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 17 Aralık 2012; 18:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool41

Arkadaşlar merhaba.Bu gün bilgisayarı her zaman ki gibi açtığımda bir şey oldu ekranda cızırtı sesleri geldi hani film efekti şeklinde kullanılır çızırtı gelip gider işte aynen öyle oldu ve sonra ekrana bir şeyler oldu ne yaptıysam düzeltemedim.Nasıl söyliyim ekran konik bir yapı aldı sanki yanlardan basılmış gibi.Simgeler filan hep yanlara kaydı basık bir görünüm aldı kısacası masaüstü.Gerçekten ne yapabilirim hiç bilmiyorum var mıdır bunun bir çaresi masaüstünü caps aldım ama bu ekranda sağlıklı bir şeye karar vermek güç baktığımda sorunumu gösterir nitelikteydi umarım öyledir arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum daha önce teknik bir çok şey geldi başıma hepsini araştırarak uğraşarak çözmeyi başardım ancak bu sefer durum farklı yardımınıza yine ihtiyacım var yani..Şimdiden herkese teşekkürler.İyi forumlar..

Caps:http://imgim.com/3569incim8965513.jpg

Caps çok yardımcı oldu

• capste bir anormallik yokmuş evet ama yazıyı okuma zahmeti göstersen zaten kesin yardımcı olucak diye bir şey söylemediğimi farkedecektin ama sen gülmeye devam et birader capste sorun yoksa sorun monitörde demekki
  • monitör ayarlarını biraz kurcala derim
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak vb.'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Ayrıca tamamen büyük harflerle yazılmış başlıklar konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.Tamamen büyük harfler kullanarak başlık oluşturmayınız...

İlginiz için teşekkür ederiz.

DH Yönetimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.