Şimdi Ara

PC DE KURULU PROGRAMI EXE YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de kurulmuş programı derleyip toparlıyarak, install dosyasına dönüştüren bir program varmıdır.yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

• War
    blonsheed developer 6.0 c++
    sanırım işine yarar.
    Veya diğer c++ derleyicileride yapabilir
    program arsivi veya dowload.com da var
  • http://www.installshield.com/ su siteye bir gözatabilirsin...
  • peki bir programı otomatik olarak kurmaya ayarlayabileceğimiz bir program varmı?
    mesela ben deep freezeyi oto kurulmasını istiyorum .öyle next butonlarınada basmak istemiyorum diyelim.bir program olacak yani hangi programla birleştirirsem o birleştiği diğer programı otomatik olarak sormadan kuracak
    böyle bir şey varmı mümkünmü ve kim buna benzer bir program yapabilir acaba?
  • Arkadaşlar cevaplarınız için sağolun

Yalnız ben yazdığım bir programı exe halinde derlemeyi kasdetmiyorum.İnternetten norton satın aldım haliyle cd si yok, bilgisayarımdaki kurulu nortonu bir install dosyası haline nasıl dönüştürürüm.Yukarıda ki programlar işe yararmı bu konuda, cahillik zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 14 Ekim 2004, 16:24:39 >
  • boşa para vermişsinhttp://www.warez.gen.tr/forum istediğin programı bedavaya bulurdun
    iso sunu çek cd ye nero ile yazdır al sana program cd 'si
    tabi iyi bir adsl bağlantın olması iyi olurdu mesela 256 ve üstü gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

boşa para vermişsinhttp://www.warez.gen.tr/forum istediğin programı bedavaya bulurdun
    iso sunu çek cd ye nero ile yazdır al sana program cd 'si
    tabi iyi bir adsl bağlantın olması iyi olurdu mesela 256 ve üstü gibi

Ben zaten yıllardır bedava kullanıyordum ,sonra düşündüm gerçekten çok işime yarıyor, parasını hakettiğini düşündüm verdim.Zone alarm'ında parasını vermeyi düşünüyorum .yoksa bendeki iso lar derya gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 14 Ekim 2004, 19:08:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurulmuş bir programı sisteminden geriye çağırıp tekrar exe dosyayı yapmayı kastediyorsun galiba?

o neredeyse mümkün değil öyle bi programda bildiğim kadarıyla piyasada yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedyshit

Kurulmuş bir programı sisteminden geriye çağırıp tekrar exe dosyayı yapmayı kastediyorsun galiba?

o neredeyse mümkün değil öyle bi programda bildiğim kadarıyla piyasada yok

Evet bunu kastediyorum olsa çok kullanışlı bir program olurdu, belkide vardır yazan olur.
  • yoktur galiba arkadaşların dediği yani bazıları dosyaları toplayıp installer oluşturmak.seninkinden değil yani.
  • [Deleted by Admins]
  • açan var ama toplayanı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.