linkten broşürü tıklayınca ayrıntılı özelliklerini veriyo. Bu hoparlör kategorisinde bir öneri istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
Merhaba , öncelikle tatmin etmedi derken ses şiddeti konusundamı yoksa ses netliği açısındanmı ?
Ziraa logitech'i araştırmış olsaydınız netlik yoksunu bir sistem olduğunu görürdünüz .
Tavsiye olarak ses netliği açısından edifier ürünlerini düşünebilirsiniz şuan piyasada bir çok ürününü bulmak zor lakin bulabilirseniz bütçenizi tam olarak bilemiyorum ama S530D modeline bakabilirsiniz tavsiyemdir
quote:
Orijinalden alıntı: cCcTURKcCc
Merhaba , öncelikle tatmin etmedi derken ses şiddeti konusundamı yoksa ses netliği açısındanmı ?
Ziraa logitech'i araştırmış olsaydınız netlik yoksunu bir sistem olduğunu görürdünüz .
Tavsiye olarak ses netliği açısından edifier ürünlerini düşünebilirsiniz şuan piyasada bir çok ürününü bulmak zor lakin bulabilirseniz bütçenizi tam olarak bilemiyorum ama S530D modeline bakabilirsiniz tavsiyemdir
Evet hocam onu belirtmemişim öncelikle philips neredeyse 2 kat daha çok ses veriyo ve sesi iyice açınca logitech te sesin netliğide bozuluyo philipste ise hala ses çok net geliyo. Verdiğiniz ürünün incelemeside mevcut fiyatla ilgili bi bölüm göremedim fiyatı nedir bunun sanırm baya pahalı gelicek bana göre, bu philips i 4-5 yıl önce sanırım 60 lira civarına almıştık şans eseri baya iyi bi ürün aldımızı düşünüyorum logitech e göre. Benim bütçem 75-125 arası birşey verdiğim philips i incelediyseniz ona yakın bir öneriniz varmı acaba 1. öncelik olarak vatan sonrasında teknosa yada media market tende olabilir.
Edifier M3300 SF bakabilirsiniz güzel bir ürün o fiyat aralığında
quote:
Orijinalden alıntı: cCcTURKcCc
Edifier M3300 SF bakabilirsiniz güzel bir ürün o fiyat aralığında
evet hocam baktım dediğiniz gibi güzel bi ürün 214tl %30 la 150 yapıyo görsellerdende baktım şık bi ürün :) bu hafta sonuna iade için giderim bakarım o ürünle değiştirirm olmadı :) ilginiz için çok teşekkür ederim :)