Arkadaşlar pc de 2 ekran kartı var bir INtel(R) HD graphics diğeri ise amd radeon hd 5650 ikisindede 2010 sürümleri var amd yi güncellediğim zaman ıntel hd graphics devre dışı kalıyor sonra pc çözünürlüğü 1024x768 de kalıyor eski haline gelmesi için amd yi kaldırmam gerekiyor amd için yeni sürüm var ama pc arayınca bulamıyor ıntel de aynı şekilde fakat 2side güncellenmiyor nedeni nedir bana yardımcı olun forumda benimkne benzer sorunlar görmüştüm fakat hiç biri benimki gibi değil ayrıca o başlıklardaki cevaplar sorunumu çözmeme yetmedi lütfen yardım edin :(
Hunterx62
kullanıcısına yanıt
hocam driverları amd sitesinden mi indiriyorsun yoksa laptopının kendi orjinal sitesinden mi?(laptop olduğunu varsaydım) eğer amd sitesinden indiriyorsan öyle yapma laptopın ne markaysa o siteye girip modelini bulup ordan indir çünkü amd sürücüyü yapsa da laptoplarda motherboarda gömülü geliyor kartlar daha spesifik bir sürücü gerekebiliyor.
Hunterx62
kullanıcısına yanıt
Şöyle bir bilgi de ben vereyim ekran kartınız AMD değil ATI, yani sizin ekran kartınız üretilirken AMD henuz ATI yi satın almamıştı.Dolayısıyla driver olarak ATI Mobility Radeon HD 5650 olarak aratır ve onu kurarsanız sonuç alırsınız . Her zaman son sürüm çare olmayabiliyor.