Laptop da bulunan resim ve videoları başkalarının görmesini nasıl engellerim arkadaşlar pc ye şifre koymak olarak değilde bu bahsettiğim resim ve videoları bir klasore attım ve bunu kimsenin görememesini nasıl sağlayabilirim, bu aralar laptopu kurcalayan cok kişi olacakta onlara karşı bir önlem alayım diyorum yardım lütfen
Winrar vardır, klasöre sağ tıkla arşive ekle'ye tıkla sıkıştırma yöntemine "depola" yı seç. Gelişmiş sekmesine gel parolayı ayarlaya tıkla istediğin bir şifre gir alttan isimleri engelleye tik koy tamam de arşivle. Eski klasörü de sil.
dosyaya sag tık yap gizle de araçlar - klasör secenkleri - görünüm gizli dosyaları göster-gösterme
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
Winrar vardır, klasöre sağ tıkla arşive ekle'ye tıkla sıkıştırma yöntemine "depola" yı seç. Gelişmiş sekmesine gel parolayı ayarlaya tıkla istediğin bir şifre gir alttan isimleri engelleye tik koy tamam de arşivle. Eski klasörü de sil.
dediğini yaptım şifre koydum sonrasında küçük bir pencere cıktı vıdeolar sıkıştırılıyor falan yazdı peki bu şifreli klasör nereye gitti
quote:
Orijinalden alıntı: TheLabarna
dosyaya sag tık yap gizle de araçlar - klasör secenkleri - görünüm gizli dosyaları göster-gösterme
dostum sağ tıklayınca gizle secenegi cıkmıyor ozellıkler kısmını tıkladım ordada cıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLand
quote:
dostum sağ tıklayınca gizle secenegi cıkmıyor ozellıkler kısmını tıkladım ordada cıkmadı
Gizle özelliği sakat anlayan biri açabilir sen şifreli rar yap ama silebilirler ona bir önlem yok
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
quote:
Orijinalden alıntı: FenerLand
quote:
Gizle özelliği sakat anlayan biri açabilir sen şifreli rar yap ama silebilirler ona bir önlem yok
ÇayLaK KRaL ın dediğini yaptım oldu fakat şifreli klasor nere gitti bilmiyom neyse bilen birine yaptırayım cok tesekkurler arkadaslar