Şimdi Ara

pc de böyle klavye varmı TR de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mac kullanan arkaşdaşlar bilirler mause klavyeye usb bağlanır yani kasaya tek usb kablo gide bu g serisinden başladı peki pc de kullanabileceğimiz böyle usb girişli bi klavye varmı yani ben usb bağlanan klavye demiyorum klavye zaten usb ama klavye üzerinde usb hup var istediğin usb aygıtı oraya eğilib bükülmeden bağlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 17 Eylül 2007; 16:17:50 >

• Evet var, benim eski klavyemde aynen böyleydi... Markasını hatırlamaya çalışıyorum ama aklıma gelmiyor, gelirse konuya tekrar dönüp yazarım...

28 YTL'ye almıştım, bayaa büyük siyah bir multimedia klavyeydi, hem USB'den hem de normal PS/2 den çalışıyordu ama USB'den takmadığımda üzerindeki USB de çalışmıyordu haliyle...
  • a4 techin var. Bende mevcut. Klavye üzerinde usb+kulaklık+mikrofon girişi var. Hemde ince kibar bi klavye.
  • Eve bende biliyorum bunu eski büromuzda var halen laptop klavyesi gibi aynı çıkıntısız tuşları var.
    http://urun.gittigidiyor.com/A4-TECH-SLIM-USB-2-0-SES-VE-MIC-CIKISI-SORUNZUZ_W0QQidZZ5756576#aciklama
    hemen sağda usb simgesinin orada bak girişi
  • vatanda vardı galiba benzeri de olabilir git bak kocaman yer
  • Minton marka var arkadaşlar ayrıca numerik tuşlar gizlenebiliyor bu üründe gayet güzel bir ürün

http://www.ortaklarbilgisayar.com/index.php?sp=4116

• Vatan'dan aldığım Witkey wk-400 klavye üzerinde 2 tane usb giriş var.Tuşalrı notebook gibi onun dışında bir sorunu yok.Benim parmaklar biraz büyükde...

Burada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk defa görüyorum şu an ki fiyatı ne kadar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.