Şimdi Ara

pc çöktü ne yapmaliyim(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun gta 4 du yukledim yukledikden sonra crak si filan ben yapamadigimdan siydiyi aldigim adama goturdum kasayi adama yukle dedim yukledi pc evw gelmeden once on numara calisiyordu eve getirdim biraz ugrastim sikinti yoktu ve bide gta 4 bi oynayim dedim oynadim biraz sonra bi baktim gta 4 durduruldu hatasi aldim ne yaptim simgesini kapatamadim ve pc ye reset atdim baslamasi onceden 5 saniye suren pcem simdi 15 saniyede aciliyor kendine gelmesi bu sefer 10 yada 15 dk surmeye basladi buda yetmez gibi cok agirlasti acayip sekilde agirlasti gorev yoneticisine tikladigimda gorev yonetici acilmiyor acilsa bile pc çöküyor yeniden reset atmak zorundayim bazen aciliyor bazen acilmiyor ne yapmaliyim
    Yaptigim islemler simdilik

Advence sistem care 7 ile tarama yapiyorum
    O olmazsa vurus taramasi yapacagim (avira ile)
    Sistem geri yuklemeyi yapamam o benim icin sıkıntı
    Format atmakda ayni zamanda sıkıntı
    Arkadaslar acil yardim edin ne yapmaliyim hepsi su gta yi yukleyince basladi sorun

Sistemim ise
    İmzamdaki sistem
    İntel core 2 duo e 7400 2.80 o.c 3.60
    2 gb ram biri kinsgon digeri zeblink sogutuculu
    Anakart asus p5 kple
    Ekran karti powercoler amd hd 5670 1 gb 128 bit

500 gb hd tosiba
    Everest 500 eps 500 wat gercek psu
    Arkadaslar iyi kotu cevablarinizi esirgemeyiniz aklinizdan hangi cevab geliyorsa soyleyin yeterki su rezaletden beni kurtarin baska bi dilegim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 18 Şubat 2014; 20:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim edecek kimse yokmu

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Hocam o rest tuşu oraya koyuldu diye ona basmanın bi zararı olmadığınıda kimse söylemedi. Bilgisayar o anda binlerce belki milyonlarca işlem yapıyor harddisk veri okuyor ve sen bu parçalardan birden elektiriği kesip geri veriyosun. Zararlı bişey yani. Hatan büyük ihtimalle harddiskte. Rest tuşuna bastığın sırada harddisk windows dosyalarında bi değişiklik yaparken sen rest atmış olabilirsin bu esnada bi dosya bozulmuş yada komple silinmiş olabilir. Buda bi hataya neden olur ve bilgisayar sürekli olarak bunu log olarak tutar. Bilgisayarda bi süre sonra şişer. İnternetten bi araştır logları silmeyi dene düzelmesse format atarsın. Belkide harddisk komple bozulmuştur.
  • BrkCtnn kullanıcısına yanıt
    Harddiski hd tune ile trama yaptim temiz cikti bide senin dedigini bi deneyim

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Harddiski hd tune ile trama yaptim temiz cikti bide senin dedigini bi deneyim

O zaman en temizi bilgisayarı formatlayıp en baştan başlamak. Logları silmek geçici bi çözüm çünkü.
    Formatdan baska cozumu yokmu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Formatdan baska cozumu yokmu hocam

Hocam benimde çok fazla bi bilgim yok ben sana sadece hatayı söyleyebiliyorum. Lise 4 öğrencisiyim daha ben . Araştırmak lazım yarın müsait olunca ben bakarım biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virüs taraması yaptınız mı?
    Simdide yeniden baslatmasi uzun suruyor

• EnigmaEW kullanıcısına yanıt
    Evet yaptim ama sorun birazda olsa devam ediyor

chkdsk yaptin mi ? sistem geri yuklemeyi dene,duzelmezse sistemi onar. yine mi olmadi format aticaksin.

• EnigmaEW kullanıcısına yanıt
    Tamam bi deniyorum

• Biraz olsun duzeldi ama yeniden baslatmasi cok uzun suruyor

chkdsk yapmadiysan yap.

• Windows 8 de onu nasil yapacam

mobildeyim,googleye windows 8 chkdsk yazarsan tonla dokuman cikar istersen video izleyip oyle de yapabilirsin.

C diskine gel sag tik ozellikler,hangi sekme de oldiguni hatirlamiyorum ama "simdi denetle" diye bir yazi gorursen tikla karsina ufak pencere cikicak,bos kutucuklari isaretle tamam de. yeniden baslat otomatik o kendisi yapicak.

• Tamam sagol dostum

• Uppp sorun hayla devam ediyor

• güvenli modda aç ve combofix ile tarattır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.