Pc normal çalışıyordu. Akşam eve geldim açtım boot ederken ekran sarılı siyahlı ve rakamlar harfler birbirine girmiş bi şekilde boot ediyor.
Ag desteğiyle güvenli modda açabiliyordum sadece . Format attım bu sefer normal açabiliyorum. Bütün sürücüleri yükledim ekran kartının sürücüsünü yüklerken yarısında pc res atıyor. Ekran kartının sürücüsünü yükleyemiyorum. İşletim sistemi : Xp service pack 2
Bilen birileri varsa yardım edebilirmi :(
Ve windows açıldıgın da ekran bu şekilde :S
kardeş şu sonuçlara bir bak belki işine yarayan bir çözüm bulabilirsin.
Gpu da sorun olabilir. İlk önce ekran kartını çıkar ve tekrar tak. Ondan sonra çalıştır kasanı. Olmaz ise başka bir ekran kartı yada var ise onboard vga ile sistemi aç..
Ekran kartına oc yaptın mı hiç?
Şimdi ekran kartını çıkartıp tekrar taktım. Donanımdan pek anlamam ama bi sorun yok gibi gözüküyor üstünde. Oc yapmadım ekran kartını yada işlemciyi.
quote:
Orjinalden alıntı: Existing
Şimdi ekran kartını çıkartıp tekrar taktım. Donanımdan pek anlamam ama bi sorun yok gibi gözüküyor üstünde. Oc yapmadım ekran kartını yada işlemciyi.
Çıkarıp taktın peki sorun devam ediyor mu?
Evet aynı şekilde dewam ediyor sorun. Zaten foruma konu açmadan önce takıp çıkarmıştım.
Sorun büyük ihtimal ile ekran kartından gibi geliyor. Ekran kartının orjinal driverini mi yüklüyorsun? Orjinal driver dene. Oda olmaz ise başka bir vga takıp denemeni tavsiye ederim..
Evet orjinal driverını yüklüyorum. Ama yarısında pc res atıyor. Ya iyide anlamadıgım şey hadi ekran kartındaysa sorun durup dururken böyle bişi olurmu yani. Pc yi alalı 1.5 yıl felan oluyor. Eskide degil çok hani. Miyadı doldu diyim.
ekran kartınında modelini yazar mısın ?
Xfx 7600gt
Peki bu sıralar sisteme herhangi bir donaınım taktn mı? Ya da herhangi bir yazılım yükledin mi?
Yok herhangi bi donanım takmadım. Yazılım olarakta bişi yüklemedim. Sabah çay içtim pc başında internette dolaştım. İşimi halletmek için dışarı çıktım geldiginde bu haldeydi :S Benden başkası da ellemedi pc yi.
:S yardımcı olabilicek birileri yokmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme