Şimdi Ara

PC ARIZALANDI YORUM ALABİLİRMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce eve geldim babam pcden gün içerisinde dumanlar çıktığını ve şuan çalışmadığını söyled,

şimdi fişini filan taktım elektrik geliyor kasaya fanlar dönüyor fakat makine açılmıyor kabaca sorun neyden kaynaklanıyor olabilir psu mu anakartmı işlemcimi hepsimi ? gece gece deneme imkanım yok ama merak ettim.

• elektrik geldiğine gmre psu sağlam gibi anakart üzerindeki bileşenlerden birisini yakmış olabilirsin tabiki psu sorunu da olabilir. anakart üzerine bak kokla yanan bileşenden büyük ihtimalle hala koku geliyordur yakından kontrol edersen anlarsın
  • 1: Ram veya Psu yansaydı pc çalışmazdı.
    2: Psu nun sadece +12v (ekran kartı ve işlemciye giden güç) bölümü yanmış olabilir. ;Anlamak için işlemci ve ekran kartını farklı pc lerde dene.
    3: ekran kartını ve işlemcini kokla koku geliyormu bi bak.
    4: Normal açılıştaki bios sesi var ya tek bip o nasıl geliyor aynı şekildemi ?? yoksa hiç gelmiyormu? ( bazı bios sesleri çok kısık seste gelir dikkatli dinle
  • PSU dan koku geliyor sanırım o yandı bugün bir tane alıp deneyeceğim bakalım bjaşka arıza varmı
  • psu yansada yada adını bilmiyorum o büyük pil gibi olan parçalar var ya onlar yansa da fanları vs çalıştırmaya devam edebiliyor,
    bende de aynı durum meydana gelmişti
    saygılar
  • evet arkadaşlar sorun psudaymış 65 tl sıkışmış fanlara o yüzden yanmış şimdi yenisini takınca düzeldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

evet arkadaşlar sorun psudaymış 65 tl sıkışmış fanlara o yüzden yanmış şimdi yenisini takınca düzeldi :)

65 tl sıkışmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet arkadaşlar sorun psudaymış 65 tl sıkışmış fanlara o yüzden yanmış şimdi yenisini takınca düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Ağustos 2010; 20:29:05 >
  • Yağmurlu bi gündü babası yolda gelirken elindeki 1 adet 50 tl 3 adet 5 tl yi anahtarı cıkartırken yanlıslıkla paraları cebınden dusurdu ve ıslandı eve gelince nasıl kurutcağını düşünürken bilgisayar ın psu fanı gözüne çarptı ve kurutmaya basladı ve bi anlık dalgınlığa uğrayarak paraları fana kaptırdı fan bozuldu ve psu ısındı dumanlar çıktı.

Benim hikayem bu şekilde.
  • Ne alem adamlarsınız ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K I R T E -- 21 Ağustos 2010; 20:03:47 >
  • Burası DonanımHaber
  • quote:

Espri Anlayışı Budur
  • Hocam geçmiş olsun
  • :)
    Geçmiş olsun.
  • eyvallah :)
  • quote:

eyvallah :)

İmzanız için kutluyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.