Şimdi Ara

PC ARIZALANDI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA ABILER BİLGİSAYARIMIZ OYUN OYNARKEN EKRANIN BIRKAC YERINDE DUZ CIZGI MEYDANA GELMİŞTİ ARASIRA BOYLE BİRŞEY YAPIYORDU DAHA SONRA UFAK DONMALARLA BERABER WİNDOWS COKTU PC ACILMIYORDU SONRA FORMAT ATTIM DRİVERLERI YUKLEDIM HIC BIR SIKINTI CIKMADI TAKI CS GO YUKLEYIM ACINCAYA KADAR PC OYUNACILIŞINDA DONDU DAHA SONRA ACILMADI SADECE HOŞGELDINIZDE KALIYORDU BIRDAHA FORMAT ATTIM TAM DRIWERLERI NETTEN İNDİRECEGIM DURUM ALTTAKI FOTOLARDA GORUNDUGU GIBI OLDU.
    PC  ARIZALANDI ACİL YARDIM
    PC  ARIZALANDI ACİL YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC  ARIZALANDI ACİL YARDIM

• Muhtemelen vramler uçmuş.
  • Ramlardemı sıkıntı hocam

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:48:9 >
  • ekran kartı ramlerinden yapıyor ekran kartı sökün ankart üzerindeki onboardı kullanın varsa yoksa ekran kartı satın alıp takın
  • Ekran kartı sıkıntılı. İşlemcinin dahili ekran kartı vardır büyük ihtimal. Ekran kartını söküp öyle çalıştır onboard(dahili) kart ile sorunsuz çalışır. Oyunda falan performans bekleme tabi, açarsa şükret
    Garantisi varsa garantiye ver ekran kartını,yoksa yenisi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı iptal.
  • ekran kartı konkordato ilan etmiş işlemcin herneyse onboard üzerinden görüntü almaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 1 Ekim 2018; 16:31:36 >
  • Tesekkurler arkadaslar en yakın zamanda ejkran kartı alacagım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.