Bildirim
PC AÇILMIYOR YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin dediğin ram sorunu gibi duruyor. değişik ram ile sistemi açmayı denedin mi? -
2 tane 512 lik ram var ikisi birden bozulurmu acaba -
birer birer dene -
denedim ayrı ayrı yine hüsran -
gene uzun bip sesi mi alıyorsun? -
evet abicim hiçbir degişiklik yok ram slotları yanmış olabilirmi acaba ama dört tane slot var -
http://www.turkforum.net/showthread.php?t=480571
FF
İşlemci arızası veya bios'un silinmesini gösteren hata kodu. PC açılırken direk olarak FF hata kodu gelir ve FF te kalırsa işlemciniz arızalanmış veya biosunuz silinmiş olabilir. Bilgisayarınız açılırken öncelikle başka kodlar saydıktan sonra FF te kalıyorsa bu sisteminizin normal olarak çalıştığını göstermektedir.
C1h
Ram arızası:
* Boyut, tip ve ECC (error correction code) belirler.
* L2 önbelleğini belirler. -
açıklamayı arkadaş yapmış. almış oldugun hatalar ram hatası.
çalıştığına emin oldugun ram ile denersen ram slotlarında mı yoksa elindeki ramlerdemi sorun var anlarsın. -
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim ram leri kontrol edelim bakalım -
anakartın ürezinde olan sogutucu alemınyum plakanın altındakı sıvı akmış kısa devre yapıyor -
sorunu bulmana sevimdim. -
talking ilgi va alakan için çok teşekkür ederim -
malesef pc yine aynı problemı yaşattı bu kez acılmıyor degiştirmedigim yeri kalmadı tek anakart kaldı -
kısa devre yaptıktan sonra çalışmaması bence normal . üzgünüm ama tahminime göre yeni bi anakart herşeyi çözebilir. -
evet yeni bir anakart işi çözdü anakartı degiştirdim programları tanımıyor tekrar yükleyip kurmammı gerekiyor acaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X