Şimdi Ara

Pc açılmiyor windows çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 4 gun once islemci anakart degistirdim.Eski islemcim i5 6600k simdiki sistem ryzen 5 3600 ve b450 tomahawk max.Anakart islemci montajini yaptim format attim 2 gun sikinti yoktu.Oyundayken birden oyun kapandi hata verdi sonrada her actigimsa mavi ekran bilgisayariniz bir sorunla karsilasti diye.Tekrar formatladim duzeldi 1 saat sonra yine coktu bilgisayarciya goturdum.Format attim duzeldi dedi eve getirdim bu sefer masaustu geliyor ama uygulamalar gozukmuyor ekran gidip geliyordu surekli.Yeni bir diske yeniden win 10 indirdim tekrar temiz kurulum yaptim oda 1 saat dayandi.Ne yapmam gerek sikinti nerede yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm bileşenleri yazar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryzen 5 3600 msi b450 tomohawk max anakart gskill ripjavs 4×4 2400 mhz ram 240 gb ssd 2 tb hdd.

• Simdi yine format attim mesela yine basta arama cubugu calisirken simdi calismiyor discord coktu kaldirdim yeniden kurdum calisti bir kerede pc iyice yavasladi mouse takila takila gitti reset attim calisti ama arama cubugu hala bozuk.Boyle hatalar veritor basta 2 gun sonra komple cokuyor arkadaslarim ram ler anakarta uyumsuz olabilir diyor boyle birsey varmi bilgisayarciya goturdum onlar bile kesin bisey soylemedi.

• Sorununuz ram ya da psu kaynaklı, öncelikle psunuzun çıkışlarını ölçtürün, ramleri için de memtest86 ile test yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baska ram alip denedim yine ayni sorun oyundayken cokuyor psu kaldi bir tek elimdeki psu 700 wat bakalim onuda deistirmeye calisicam.

• işlemci ve anakart uyumsuzluğu olabilir
    işlemci çalışma frekansları nedir GHZ olarak
    anakartın en son desteklediği çalışma frekansı nedir
    ve ramların çalışma frekansları nedir GHZ olarak

anakart ram uyumsuzluğu
    anakart işlemci uyumsuzluğu
    anakart ekrankartı uyumsuzluğu

şimdi bunlar birbirleri ile uyumlumu tektek incelemeden PC toplamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemi hdd ye yukledim butun uygulama vs oyunlarida suan hicbir sikinti yok.Ama kafama takilan ssd yi bad sector testi yaptigimda hic bir sorun yok peki neden boyle sorun cikariyor.Anakart ssd uyumsuzlugu olabilirmi hic boyle bir konuda gormedim.Ssd bozukmu degilmi anlayamadim belki ufak bir yanlis yaptigim yer vardir onerisi olan varsa denemek isterim bosa tekrar ssd almak istemiyorum masraf 😑

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.