Şimdi Ara

Pc açılmıyor siyah ekranda kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcyi actigimda windows ekraninda donmustu birkac dakika bekledim acilmadi ben de kapat ac yaptim bu sefer bios ekrani gectikten sonra siyah bi ekran cikti sol ustte tire isareti vardi yanip sonuyordu surekli. f8 den guvenli modda acmayi denicektim ama ne kadar bassamda yine siyah ekran cikiyordu harddiskin bozuk oldugunu dusunuyorum sizce ne sorunu var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• bios pilin bitmiştir buyuk ihtimalle yada bios yanliş ayar yaptın ondan kaynaklanıyor çünkü zira benimde başima geldi bu olay pc çalışıyor ama windows ekrani gelmiyor bi kaç kere yeniden başlatınca geliyor yada hiç gelmiyor.
  • Bios pilim bitmis olamaz cunku anakartim yeni ve bios pilim bitmis olsaydi bios ayarlarimin ve tarih saat ayarlarimin sifirlanmasi gerekirdi hdd bozulmus olamaz ki cuniu format falan da atamiyorum
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Wallace -- 18 Mayıs 2014; 11:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

Bios pilim bitmis olamaz cunku anakartim yeni ve bios pilim bitmis olsaydi bios ayarlarimin ve tarih saat ayarlarimin sifirlanmasi gerekirdi hdd bozulmus olamaz ki cuniu format falan da atamiyorum
    undefined

farkli bir hdd ile denedin mi? yada hddyi baska bir yerede deneme imkanin oldu mu?

• Yarin gidip hdd yi bi bilgisayarcida denemeyi dusunuyordum gitmeden once bir de foruma sorayim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

Yarin gidip hdd yi bi bilgisayarcida denemeyi dusunuyordum gitmeden once bir de foruma sorayim dedim

hocam gidip denemeden once bir boot usbsi yada cdsi ile harddiskI bir kontrol edin. ulasilabilir mi degil mi diye. olmadi dosdan kontrol edin. bir kac ufak kod var internette arastirabilirsiniz. harddisk ulasilabilirse dogrudan bir windows cd ile boot edin. formatlayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılırken beyaz ekran!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler format attım düzeldi hdd de sorun yokmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.