Şimdi Ara

Pc açılışta sürekli resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • power düğmesine bastıktan 1 saniye sonra resetleniyor ve bu bir kısır döngü gibi devam ediyor. Aynı şey dün gece oldu ama bugün bakarım diye ellemedim. Bugün açtım normal açıldı. Ama şimdi kapatım ve bir daha açamıyorum. Anakartın logosu geliyor ekrana ve o vaziyette resetlenmeye devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart üzerindeki reset bağlantısını çıkarıp bir de o şekilde deneyin. Bazen kasa üzerindeki reset tuşu takılı kalabiliyor.

Bir de kasa açık vaziyette çalıştırıp fanlar dönüyor mu kontrol edin.

Bios ekranına girebiliyorsanız da voltaj ve sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsiniz.

Duruma göre sonuçları bildirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Anakart üzerindeki reset bağlantısını çıkarıp bir de o şekilde deneyin. Bazen kasa üzerindeki reset tuşu takılı kalabiliyor.

Bios ekranına girebiliyorsanız da voltaj ve sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsiniz.

aynen benim söleyeceklerimi aynen izah etmiş arkadaş ağzına sağlık
  • SeYYaH-1 S kullanıcısına yanıt
    reset kablosu takılsa bi kere atmazmk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Anakart üzerindeki reset bağlantısını çıkarıp bir de o şekilde deneyin. Bazen kasa üzerindeki reset tuşu takılı kalabiliyor.

Hocam kasada reset tuşu yok zaten.
    Şu şekilde hallettim. Pc nin elektrik bağlantısını kestim. Bios pilini çıkardım. İşlemcinin tozlarını temizledim. Bios pilini taktım. eski düzenine getirip çalıştırınca yine aynı hatayı verdi. Bu sefer rami çıkarttım. İyi bi üfledim slotlara. Taktım bi daha basınca düğmeye 2. resetten sonra stabil olarak açıldı. Sonra bi daha kapatım açayım dedim. Tekrar 2. resetten sonra açtı. Bi kaç saat sonra açtığımda ise eskisi gibi açıldı. Şu an bir sorun yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.