Şimdi Ara

PC Açılırken Traktör Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc Açılıyor 2-3 Dakika Devam Ediyor Sonra Ses Kesiliyor Normal Fan Sesleri Geliyor Traktör Sesi Gibi Ses
    Galiba Soğuktan Oluyor Çünkü Kasanın İçi Temiz Fanlar Bakımlı Yağlı Macunlu ?

• psu veya başka fanlara bak birşey takılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

psu veya başka fanlara bak birşey takılmıştır

Herşeyi Kontrol ettim baktım fanlar sapasağlam takılan bişide yok zaten takılsa hep ses çıkarmazmı 2 dk çıkarıo sonra gidiyo ?

EDIT = Speedfana göre işlemci açıldığında 14.1 derece ile açılmış şu an 23 ve ses yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 1 Şubat 2013; 10:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbey1

quote:

Herşeyi Kontrol ettim baktım fanlar sapasağlam takılan bişide yok zaten takılsa hep ses çıkarmazmı 2 dk çıkarıo sonra gidiyo ?

EDIT = Speedfana göre işlemci açıldığında 14.1 derece ile açılmış şu an 23 ve ses yok

• quote:

quote:

fanın biri ömrünü doldurmuş hangisinden ses geldiğini bulup değiştirmelisin. ilk açılışta ses yapar az çalışınca kesilir bu genelde böyledir. 5tl yeni fan tabi özel birşey değilse
  • Aynı sorun bende de vardı. Kasa fanını çıkardım düzeldi.tavsiye ederim
  • Fanı çıkartınca düzelir de o fanın yerine ufaktan bir fan almanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasada Ek Fan Yok PSU CPU ve GPU Fanlari var Sadece birde ön alt tarafta hddnin arkasında mavi ledli bi 120mm var o kadar hepsini kontrol ettim %0 a çektim %100 e çektim denedim hepsi normal çalışıyor Zaten Pcyi toplayalı 11 ay oluyo 1 yılda fan ömrümü dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 1 Şubat 2013; 19:00:21 >
  • quote:

Kasada Ek Fan Yok PSU CPU ve GPU Fanlari var Sadece birde ön alt tarafta hddnin arkasında mavi ledli bi 120mm var o kadar hepsini kontrol ettim %0 a çektim %100 e çektim denedim hepsi normal çalışıyor Zaten Pcyi toplayalı 11 ay oluyo 1 yılda fan ömrümü dolar

Hard Diskten geliyor olabilir mi? Kontrol edin lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede oluyodu bu gpu fanı yüzünden ses çıkıyodu kasayı aç gpu fanına hafif bi elle dokun bak ses kesiliyomu
  • Fanı değiştirmelisin, ısınınca geçiyor olabilir fakat, belirli bir zaman sonra artık çalışmayacaktır.
  • yağlarsan sorun hallolur büyük ihtimal
  • fan isinina kadar ses yapiyor isininca sesi kesiyor cok normal ses cikaran fani degistirmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.