Bildirim
PC Açıldığında Mavi Ekran Var ve Sarsılıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
+Up! -
quote:
Orijinalden alıntı: A.Gul
Merhaba arkadaşlar;
Sorunum aynı başlıktaki gibi dün gece pc'yi kapattım yattım sabah kalktım bi mavi ekranda masaüstü ve simgeler gözüküyor ve ekran sarsılıyor yardımlarınızı bekllyorum şimdiden bana yardımcı olmaya çalışan kişilere teşekkürler... :))
Mavi ekran dediğiniz şey Windows Klasik teması zannımca. Ekran sarsılması bir çok nedenden olabilir. Bu sorunların temel nedeni voltaj düzensizliği veya güç kaynağınızda oluşmuş bir sorun da olabilir.
Donanım ve çevre birim bağlantılarınızı kontrol edin. Yanık kokusu var mı bir bakın. Virüs taraması yapın çünkü yazılımsal da olabilir. HD Tune ile sabit diskinizi de tarayın. -
Sarsılıyor derken -
quote:
Orijinalden alıntı: melihbenzze
quote:
Orijinalden alıntı: A.Gul
Merhaba arkadaşlar;
Sorunum aynı başlıktaki gibi dün gece pc'yi kapattım yattım sabah kalktım bi mavi ekranda masaüstü ve simgeler gözüküyor ve ekran sarsılıyor yardımlarınızı bekllyorum şimdiden bana yardımcı olmaya çalışan kişilere teşekkürler... :))
Mavi ekran dediğiniz şey Windows Klasik teması zannımca. Ekran sarsılması bir çok nedenden olabilir. Bu sorunların temel nedeni voltaj düzensizliği veya güç kaynağınızda oluşmuş bir sorun da olabilir.
Donanım ve çevre birim bağlantılarınızı kontrol edin. Yanık kokusu var mı bir bakın. Virüs taraması yapın çünkü yazılımsal da olabilir. HD Tune ile sabit diskinizi de tarayın.
mavi ekrandan kastım bildiğiniz masaüstü simgeler var ve ekran masmavi yani windows teması olmadığına eminim ekranı da bir türlü göremiyorum ki sürekli sarsılıyor eğer durdurabilirsem hd tune raporunu gönderirim :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X